Κόσμος

Ένα… ροκ καλοκαίρι στο Παρίσι με Depeche Mode, U2 και Guns n’ Roses!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχε το τελευταίο τους άλμπουμ "Spirit" που κυκλοφόρησε την άνοιξη, το συγκρότημα Depeche Mode, που κυριαρχεί στη ηλεκτρονική ποπ εδώ και 35 χρόνια, εγκαινιάζει την εποχή των συναυλιών το Σάββατο στο Stade de France, όπου θα παίξουν επίσης οι Guns n' Roses, οι Coldplay, οι U2 και οι Ιnsus.

Το καλοκαίρι θα είναι ροκ στον χώρο αυτό.

Ωστόσο ένα άρωμα νοσταλγίας θα πλανάται πάνω από το Σεν Ντενί, στα βόρεια προάστια της γαλλικής πρωτεύουσας, με την επιστροφή αυτών των πρωταγωνιστών της μουσικής σκηνής της δεκαετίας του 1980.
Στις 7 Ιουλίου, οι Guns n’ Roses του τραγουδιστή Αξλ Ρόουζ και του κιθαρίστα Σλας θα συνδυάσουν τις hard-rock επιτυχίες τους. Στις 25 και 26 Ιουλίου το συγκρότημα του Μπόνο θα γιορτάσει τα 30 χρόνια του δίσκου του “The Joshua Tree”. Όσο για τους Ιnsus, για μια ακόμη φορά οι πρώην Telephone θα ερμηνεύσουν τραγούδια τους στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου.
Με το “Spirit”, δίσκο σκοτεινό, δυνατό και μελωδικό ταυτόχρονα, οι Depeche Mode ανανέωσαν το στίγμα και την πολιτική τους συνείδηση που είχε ατονήσει με την πάροδο του χρόνου.
Την πρώτη συναυλία στη Γαλλία του συγκροτήματος θυμάται καλά ο κιθαρίστας του και στιχουργός Μάρτιν Γκορ. “Ήταν στο Bains Douches (μπουάτ που φημιζόταν για τις μουσικές βραδιές της τη δεκαετία του 1980), στο Παρίσι, το 1981. Ήταν μια από τις πρώτες που δίναμε στην Ευρώπη και πρέπει να υπήρχαν 300 άνθρωποι όλοι κι όλοι αλλά η ατμόσφαιρα ήταν μαγική”.
Το Σάββατο, σίγουρα οι θεατές θα είναι 200 φορές και πλέον περισσότεροι στο Σταντ ντε Φρανς, όπως δείχνουν οι πωλήσεις των εισιτηρίων, δηλώνουν οι διοργανωτές.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Από τη μια γκάφα στην άλλη: Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Πιτ Χέγκσεθ διέρρευσε και σε άλλη συνομιλία απόρρητες πληροφορίες για την επίθεση στην Υεμένη
Στη δεύτερη συνομιλία συμμετείχε η σύζυγός του που είναι πρώην δημοσιογράφος, ο αδελφός του, ο δικηγόρος του και άλλα 10 άτομα - Οι κατηγορίες του Πενταγώνου και οι αντιδράσεις των Δημοκρατικών
Πιτ Χέγκσεθ 1
Συναγερμός για αεροπορικές επιδρομές στο Κίεβο, ισχυρές εκρήξεις στη Μικολάιφ μετά το τέλος της εκεχειρίας
«Καλούμε τους κατοίκους της πόλης να μεταβούν αμέσως στα πλησιέστερα καταφύγια και να παραμείνουν εκεί μέχρι τη λήξη του συναγερμού», ανακοίνωσε η στρατιωτική διοίκηση του Κιέβου
Συναγερμός σε πολλές πόλεις της Ουκρανίας 1