Κόσμος

Ένας 11χρονος Παλαιστίνιος νεκρός από σφαίρες ισραηλινών στρατιωτών

Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν σήμερα έναν παλαιστίνιο έφηβο σε συγκρούσεις που ξέσπασαν όταν νεαροί διαδηλωτές επιτέθηκαν εναντίον τους με πέτρες, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, είπε συγγενής του παιδιού που ήταν παρών στο συμβάν.

Ο Γιουσέφ αλ Ανάτι είπε ότι ο 11χρονος ανιψιός του Χαλίλ έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των ισραηλινών στρατιωτών παρότι δεν συμμετείχε στα επεισόδια που ξέσπασαν κοντά στην πόλη της Χεβρώνας.

Το αγόρι διακομίστηκε σε τοπικό νοσοκομείο και σύμφωνα με τις νοσοκομειακές αρχές είχε δεχτεί αληθινή σφαίρα στην πλάτη.

“Ο Χαλίλ στεκόταν μακριά και σε απόσταση κάποια παιδιά πέταγαν πέτρες στους ισραηλινούς στρατιώτες. Ξαφνικά ο Χαλίλ κατέρρευσε και εμείς τρέξαμε προς το μέρος του, ήταν γεμάτος αίματα”, είπε στο Ρόιτερς ο αλ Ανάτι.

Διαβάστε επίσης:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συγκινητικό βίντεο με τον σκύλο του Τζιν Χάκμαν να στέκεται δίπλα και φυλάει το άψυχο σώμα της Αρακάουα
Ο Τζιν Χάκμαν και η σύζυγός του Μπέτσι Αρακάουα είχαν τρία σκυλιά - Δύο από αυτά εντοπίστηκαν ζωντανά, ενώ το τρίτο βρέθηκε νεκρό μέσα στο κλουβί του, από ασιτία και αφυδάτωση
Ο σκύλος του Τζιν Χάκμαν
Το συγκλονιστικό πορτραίτο 9χρονου διπλά ακρωτηριασμένου Παλαιστίνιου, το πρώτο βραβείο του World Press Photo 2025
«Ενα από τα δυσκολότερα πράγματα, είναι ότι όταν ο Μαχμούντ κατάλαβε ότι τα χέρια του έχουν ακρωτηριαστεί, η πρώτη φράση που της είπε ήταν: «Και πως θα σε αγκαλιάζω;»
Μαχμούντ Αζούρ