Πέμπτη, 10 Οκτ.
22oC Αθήνα

Επεισόδιο Μπενζεμά με Κρις Μπράουν για τη Ριάνα! Δείτε βίντεο

ΦΩΤΟ ΑΠΟ facebook/rihanna
ΦΩΤΟ ΑΠΟ facebook/rihanna

Στα χέρια παραλίγο να πιαστεί ο διάσημος ποδοσφαιριστής Καρίμ Μπενζεμά με τον γνωστό τραγουδιστή Κρις Μπράουν για τα μάτια της εκρηκτικής Ριάνα.

Η τραγουδίστρια φημολογείται ότι είναι ζευγάρι με τον σούπερ σταρ της Ρεάλ και τον τελευταίο καιρό περνάνε μαζί στιγμές χαλάρωσης αλλά και διασκέδασης στο Λος Άντζελες.

Το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκαν σε ένα από τα πιο γνωστά κλαμπ του Λος Άντζελες για να διασκεδάσουν. Όμως, απ’ ότι φάνηκε δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους, αφού στο συγκεκριμένο κλαμπ επέλεξε να πάει και ο πρώην σύντροφος της Ριάνα και διάσημος ράπερ Κρις Μπράουν.

Όταν ο Μπράουν αντιλήφθηκε την παρουσία της πρώην συντρόφου του δεν ήταν ιδιαίτερα διακριτικός και ήρεμος γεγονός που ενόχλησε ιδιαίτερα τον Μπενζεμά που φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία του, επισημαίνοντας πως η Ριάνα συνοδεύεται.

Έτσι, για να αποφευχθεί η σύρραξη μεταξύ πρώην και νυν, ο τραγουδιστής αποχώρησε από το μαγαζί, ενώ μετά από λίγο έφυγε και το ερωτευμένο ζευγάρι ξεχωριστά όμως για να μην φουντώσει περισσότερο τις φήμες!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε