Σάββατο, 27 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Επεισόδιο με τον Κόρμπιν στο Pride του Λονδίνου – “Εσύ φταις για το Brexit” του φώναζαν πολίτες – ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Λεκτική επίθεση από αγανακτισμένους υποστηρικτές της παραμονής της Μεγάλης Βρετανίας στην ΕΕ, δέχτηκε ο επικεφαλής των Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν ενώ κατευθυνόταν στην παρέλαση Gay Pride στο Λονδίνο.

Στο βίντεο που έχει τραβήξει αυτός που μιλά στον Τζέρεμι Κόρμπιν ακούγεται να λέει: “Είναι δική σου η ευθύνη Τζέρεμι. Είχα έναν Πολωνό φίλο που έκλαιγε γιατί δεν κατάφερες να πείσεις την Ουαλία, τα βόρεια, την κεντρική Αγγλία”.

Ο Κόρμπιν, στο απόσπασμα που δόθηκε στη δημοσιότητα, φαίνεται να ακούει προσεκτικά, όχι όμως και να απαντάει. Ο Guardian σε κάθε περίπτωση αναφέρει ότι η απάντηση του ηγέτη του Εργατικού Κόμματος ήταν “Έκανα ότι μπορούσα”.

Ο εικονολήπτης και άνθρωπος που επιτίθεται στν Κόρμπιν, δήλωσε αργότερα πως παλιότερα ήταν μέλος του Εργατικού Κόμματος, ενώ ανέφερε πως “Δεν πήγε στο Pride με αυτόν τον σκοπό”. “Δεν ήξερα ότι θα βρισκόταν εκεί. Μας είπαν ότι σε ένα τέταρτο θα έρθει και έγινα έξαλλος. Έμοιαζε με μια προσπάθεια χρησιμοποίησης της LGBT κοινότητας για να ενισχύσει την αδύναμη ηγεσία του”.

Αξίζει να σημειωθεί πως φήμες θέλουν πολλά στελέχη του Εργατικού Κόμματος να κινούνται τις επόμενες ημέρες στην κατεύθυνση της αντικατάστασης του Τζέρεμι Κόρμπιν από την ηγεσία του κόμματος.

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε