Κόσμος

Έπεσαν με το αυτοκίνητο πάνω σε πεζούς – Σκηνές τρόμου στο Λονδίνο [pics, vids]

Με τις πληγές από την τρομοκρατική επίθεση της περασμένης Τετάρτης στο Λονδίνο να μην έχουν κλείσει, ένα νέο περιστατικό ήρθε να σκορπίσει τρόμο. Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στη συνοικία Ίσλινγκτον του Λονδίνου και το μυαλό όλων πήγε ξανά στο ενδεχόμενο να πρόκειται για μια νέα τρομοκρατική επίθεση.

Πανικός επικράτησε έξω από παμπ στο βόρειο Λονδίνο, όταν ένα αυτοκίνητο μάρκας Peugeot Partner έπεσε πάνω σε κόσμο που βρισκόταν στο πεζοδρόμιο έξω από το μαγαζί. Δυο άνδρες και μια γυναίκα τραυματίστηκαν, με τον οδηγό του αυτοκινήτου να επιχειρεί να διαφύγει από το σημείο αλλά να συλλαμβάνεται λίγα μέτρα πιο κάτω.

Η αστυνομία βρήκε ένα μαχαίρι στο πεζοδρόμιο κι άλλο ένα στο αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο βρίσκονταν τέσσερις νεαροί, ηλικίας 17 έως 19 ετών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και ναρκωτικά. Και οι τέσσερις συνελήφθησαν, με την αστυνομία να ανακοινώνει πως δεν πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στη Daily Mail πως το αυτοκίνητο έστριψε από τη γωνία και με ταχύτητα 50 μίλια την ώρα έπεσε πάνω στον κόσμο που περίμενε να μπει στην παμπ Old Queen’s Head. Χτύπησε δυο άνδρες και τρεις γυναίκες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Τα τραύματά τους δεν θεωρούνται τόσο σοβαρά ώστε να απειλείται η ζωή τους.

Πηγή: Daily Mail

Κόσμος

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ποια είναι η επικεφαλής του ADF, Άλις Βάιντελ - Ο ναζιστής παππούς, ο γάμος με γυναίκα από τη Σρι Λάνκα και η woke ατζέντα
Το οξύμωρο είναι ότι η Βάιντελ ηγείται ενός ξενοφοβικού κόμματος το οποίο είναι υπέρ της παραδοσιακής οικογένειας κατά του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και κατά της συμπερίληψης
Η Άλις Βάιντελ, επικεφαλής του εθνικιστικού, αντιμεταναστευτικού κόμματος AfD