Δευτέρα, 22 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Έπεσε για ύπνο και ξύπνησε αγκαλιά με την.. Banana! (BINTEO)

Έπεσε για ύπνο και ξύπνησε αγκαλιά με την.. Banana! (BINTEO)

Στα 100 της χρόνια έχει ζήσει πολλά. Αυτό ήρθε να προστεθεί στις εμπειρίες ζωής ενός αιώνα για μια ηλικιωμένη γυναίκα στο Μαϊάμι.

“Ξύπνησα από ένα τηλεφώνημα στις 2 το πρωί, κάτι που δεν είναι ποτέ για καλή είδηση. Ήταν η τρομοκρατημένη πεθερά μου”, δήλωσε ο γαμπρός της Carlos Aguaras. Αφού έτρεξε σπίτι της, βρήκε το παράξενο πλάσμα που είχε προκαλέσει πανικό στην ηλικιωμένη γυναίκα.

Είχε κοιμηθεί και ξύπνησε βρίσκοντας στην αγκαλιά της ένα kinkajou, ζώο που συναντά κανείς στα τροπικά δάση της κεντρικής και νότιας Αμερικής. Όταν έφτασε ο γαμπρός της, το ζώο βρισκόταν στη σοφίτα και κατάφερε να το παρασύρει έξω από το σπίτι, δελεάζοντάς το με φαγητό.

Αφού το έβαλαν σε κλουβί, το μετέφεραν στον Dr. Don J. Harris που εργάζεται για το South Dade Avian & Exotic Animal Medical Center. Όταν το είδε τους είπε ότι ήξερε πως το ζώο ανήκει σε κάποιον κάτοικο. “Κανένα άγριο ζώο που το κακομεταχειρίζονται δεν θα κούρνιαζε στο στήθος μιας γυναίκας για να κοιμηθεί”, εξήγησε ο Dr. Harris. Το ζώο, που ονομάζεται Banana, θα επιστρέψει μέσα στη μέρα στον ιδιοκτήτη του μετά την περίθαλψή του στο South Dade Animal Hospital.

Πηγή: Nbcmiami

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε