Site icon NewsIT

Επίδειξη δύναμης από τον Πούτιν στην ημέρα του ρωσικού στόλου (PHOTOS)

27.07.2014 | 21:51
Επίδειξη δύναμης από τον Πούτιν στην ημέρα του ρωσικού στόλου (PHOTOS)

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν προανήγγειλε τη ναυπήγηση 60 νέων πλοίων κατά την ημέρα του ρωσικού στόλου που γιορτάστηκε στο Σεβεραμόρσκ της Βόρειας Θάλασσας.

Ως επίδειξη δύναμης τόσο προσωπικής όσο και κρατικής μεταφράστηκε η δήλωση του Βλάντιμιρ Πούτιν ότι θα ναυπηγηθούν 60 νέα ρωσικά πλοία.


Τις δηλώσεις έκανε κατά την Ημέρα του ρωσικού Στόλου, που γιορτάστηκε πανηγυρικά στο Σεβεραμόρσκ της Βόρειας Θάλασσας. Παρακολουθώντας πραγματικά πυρά και αεροπορικές επιδείξεις, ο Ρώσος πρόεδρος ανήγγειλε τη ναυπήγηση 60 νέων πλοίων.

“H ισχύς και η δόξα του στόλου μας μόνο θα αυξάνονται. Θα δυναμώσει η αμυντική του ικανότητα, η μαχητική του
ετοιμότητα και η ευκινησία του. Θα ναυπηγηθούν νέα πλοία. Ανάμεσα στις ιδιαίτερες προτεραιότητές μας είναι φυσικά και η ενίσχυση της πολεμικής ισχύος του στόλου της Μαύρης θάλασσας”, είπε ο Πούτιν απευθυνόμενος στους επιτελείς του Πολεμικού Ναυτικού.


Από την άλλη πλευρά ο Ουκρανός Πρόεδρος Πέτρο Ποροσένκο φορώντας στρατιωτική στολή επιθεώρησε κέντρο εκπαίδευσης του στρατού και προσπάθησε να ενθαρρύνει μάχιμους και κοινή γνώμη, λέγοντας ότι η χώρα του δεν αντιμετωπίζει εμφύλιο, αλλά ξένη εισβολή και ότι ο στρατός απελευθερώνει πόλεις και χωριά. Όμως πληθαίνουν τα σημάδια ότι η επιχείρηση στην ανατολική Ουκρανία έχει βαλτώσει αυξάνοντας την οργή του πληθυσμού.

Γονείς και σύζυγοι των υπό στράτευση ανδρών αποκλείουν δρόμους και στρατόπεδα, όπως εδώ στην περιφέρεια Τσερνόβιτσκαγια, που καίνε δημοσίως τα φύλλα πορείας της επιστράτευσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λευκός Οίκος: Υπαίτιος ο Πούτιν για την κατάρριψη του Boeing

Καζίνο και τυχερά παιχνίδια επιτρέπονται πλέον σε Κριμαία και Σότσι

Έξαλλος και ο Κάμερον με τη Ρωσία – Προειδοποιεί για νέες κυρώσεις για το Boeing

Αποκαλύψεις για το Boeing που εξοργίζουν! Πώς έχασαν τη ζωή τους οι 298 επιβάτες για 55 δολάρια το άτομο – Καταγγελίες ότι “πείραξαν” τα μαύρα κουτιά

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version