Site icon NewsIT

Επιστρέφει ο Ολάντ στην Σεγκολέν;

17.03.2014 | 10:00
Επιστρέφει ο Ολάντ στην Σεγκολέν;

Κι όμως! Οι τελευταίες φήμες για την ερωτική ζωή του γάλλου προέδρου, Φρανσουά Ολάντ, ρίχνουν πολύ νερό στον μύλο των σκανδαλοθηρικών και όχι μόνο περιοδικών αφού τον θέλουν να επιστρέφει στην πρώτη του αγαπημένη και μητέρα των παιδιών του, Σεγκολέν Ρουαγιάλ.

Κι επειδή καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει, ας δούμε τι γράφουν τα γαλλικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα, ο γάλλος Πρόεδρος, θα εγκαταλείψει αν δεν το έχει κάνει ήδη, την Ζυλί Γκαγιέ και τον τελευταίο καιρό περνάει πολύ καιρό με τα παιδιά του.

Σύμφωνα με το περιοδικό Closer, το οποίο και αποκάλυψε την σχέση Ολάντ – Γκαγιέ τον περασμένο Ιανουάριο, φιλοξένησε δημοσίευμα το οποίο αναφέρει: ‘Μυρίζει χωρισμός”.

Ο 59χρονος Ολάντ, πατέρας 4 παιδιών και ποτέ παντρεμένος, δεν αισθάνεται και πολυ καλά στην σχέση του με την Γκαγιέ με την οποία σύμφωνα πάντα με το περιοδικό μετρά 2 χρόνια σχέσης.

Ο Ολάντ, περνάει πολύ χρόνο με την Σεγκολέν Ρουαγιάλ και τα 4 παιδιά τους και αισθάνεται πολύ καλά κυρίως για τον χωρισμό του από την Βαλερί Τριερβελέρ.

Το Closer γράφει και κάτι άλλο: “Από το σκάνδαλο και μετά ο Ολάντ και η Γκαγιέ έχουν ανταλλάξει πολλά μηνύματα για το ενδεχόμενο επιστροφής της Ρουαγιάλ στην ζωή του Ολάντ και προφανώς αυτό σηματοδοτεί το τέλος της σχέσης τους.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Γκαγέ ζητά 50.000 ευρώ από το Closer για την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Ολάντ

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ζ. Γκαγιέ μετά το σκάνδαλο – ΦΩΤΟ

Τριερβελέρ σε Ολάντ: Θα σε καταστρέψω όπως με κατέστρεψες

Site πορνό δίνει 500.000$ στην Τριερβελέρ για να γίνει πρέσβειρά του!

Όλες οι γυναίκες του Ολάντ σε μια φωτογραφία ντοκουμέντο

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version