Κόσμος

Επίθεση στη Βαρκελώνη: Γέμισε ξανά γάτες το Twitter [pics]

Ενώ η Βαρκελώνη βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στη Las Ramblas, το Twitter έχει κατακλυστεί από γάτες.

Πολλοί σταμάτησαν να δημοσιεύουν σοκαριστικές φωτογραφίες και βίντεο από το τρομακτικό χτύπημα στη Βαρκελώνη. Οι χρήστες του Twitter πλέον ποστάρουν γάτες στα σχετικά hashtag.

Με αυτόν τον τρόπο προστατεύουν τις έρευνες των αρχών από τυχόν διαρροές για τον εντοπισμό των δραστών του τρομοκρατικού χτυπήματος στη Βαρκελώνη.

Μετά τις Βρυξέλλες, η Βαρκελώνη

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Οι χρήστες στα social media επέλεγαν να αναρτούν γάτες και μετά το χτύπημα των τζιχαντιστών στις Βρυξέλλες.

Τότε οι αρχές είχαν απευθύνει εκκλήσεις στους κατοίκους να μην ανεβάζουν φωτογραφίες ή σχόλια σχετικά με τις κινήσεις της αστυνομίας και του στρατού. Έτσι οι πολίτες άρχισαν να ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο από γάτες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Επαφές κορυφής για την Ουκρανία στην κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου – Οι συνομιλίες με τον Ζελένσκι και οι «χρησμοί» της Ρώμης
Οι διεθνείς ηγέτες που συνέρρευσαν για το τελευταίο αντίο στον Πάπα Φραγκίσκο στη Ρώμη, βρήκαν την ευκαιρία, με πρώτον τον Τραμπ, να εξετάσουν τις πιθανότητες για να τερματιστεί ο πόλεμος στην Ουκρανία
Ο Ντόναλντ Τραμπ και άλλοι ξένοι ηγέτες παρευρέθησαν στον ύστατο αποχαιρετισμό προς τον Πάπα Φραγκίσκο
Η Μελάνια Τραμπ έχει γενέθλια και τα γιόρτασε «στον αέρα» με τον Ντόναλντ Τραμπ – «Χρόνια πολλά Πρώτη Κυρία»
Ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε νωρίς από τη Ρώμη λίγο μετά την κηδεία του Πάπα για την κεράσει ένα ρομαντικό δείπνο στο Air Force One για τα 55α γενέθλιά της Μελάνια Τραμπ
Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ αναχωρούν από την Ιταλία στο αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο