Κόσμος

Επίθεση στη Βαρκελώνη: Ηθοποιός κρύφτηκε σε ψυγείο εστιατορίου

Η ηθοποιός Laila Rouass περιγράφει την τρομακτική εμπειρία της στην επίθεση της Βαρκελώνης. Κρύφτηκε σε καταψύκτη εστιατορίου για να γλιτώσει.

Η 46χρονη ηθοποιός που συμμετείχε στo Holby City βρισκόταν στη Βαρκελώνη τη στιγμή της αιματηρής τρομοκρατικής επίθεσης. Η Laila Rouass κρύφτηκε σε καταψύκτη εστιατορίου για να γλιτώσει από το αιματολίσμα στη Βαρκελώνη.

Ανέβαζε μάλσιτα ενημερώσεις στο Twitter ενώ είχε κρυφτεί για να γλιτώσει από τη βάναυση τρομοκρατική επίθεση. “Κρύβομαι σε ψυγείο εστιατορίου. Έγινε τόσο γρήγορα. Προσεύχομαι να είναι ασφαλείς όλοι”.

Tweets για το μακελειό στη Βαρκελώνη

Σε άλλο tweet της έγραψε “μόλις ακούστηκαν πυροβολισμοί. Ένοπλοι αστυνομικοί τρέχουν στον δρόμο αναζητώντας κάποιον”. “Όλη η Las Ramblas και οι γύρω δρόμοι έχουν αποκλειστεί. Υπάρχουν παντού ένοπλοι αστυνομικοί. Άκουσα ότι πυροβόλησαν κάποιον”.

Ο επίσης ηθοποιός και φίλος της Douglas Henshall της έστειλε μήνυμα με την ευχή να είναι ασφαλής.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Ο αδελφός Φραγκίσκος θα προσεύχεται από τον Παράδεισο» είπε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος
Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος τόνισε πώς οι προκαθήμενοι των δύο Εκκλησιών πορεύτηκαν μαζί «την οδό της αφύπνισης των ισχυρών του κόσμου και κάθε ανθρώπου καλής θελήσεως για το προσφυγικό
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος με τον Πάπα Φραγκίσκο στη Λέσβο το 2016