Site icon NewsIT

Επιχειρηματίας πολτοποίησε την σύζυγό του στο μπλέντερ: «Ζωντάνεψε» η φρικτή δολοφονία του 38χρονου μοντέλου

12.09.2024 | 01:14
Επιχειρηματίας πολτοποίησε την σύζυγό του στο μπλέντερ: «Ζωντάνεψε» η φρικτή δολοφονία του 38χρονου μοντέλου

26 July 2022, Saxony, Lichtenhain: A police car drives along a road in front of a fire in the Saxon Switzerland National Park. The situation in the forest fire in the Saxon Switzerland National Park has worsened. Photo by: Sebastian Kahnert/picture-alliance/dpa/AP Images

Η φρικτή αυτή δολοφονία είχε γίνει τον περασμένο Φεβρουάριο με την 38χρονη Kristina Joksimovic, πρώην φιναλίστ των καλλιστείων για την Μις Ελβετία, να βρίσκεται νεκρή, στο σπίτι της, έξω από τη Βασιλεία της Ελβετίας. Όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, ο σύζυγός της την σκότωσε και στη συνέχεια την τεμάχισε ενώ πολτοποίησε μέρη του σώματός της με τη βοήθεια ενός μπλέντερ.

Η δολοφονία της καλλονής, που ήταν μητέρα δύο μικρών παιδιών, είχε συγκλονίσει την Ελβετία και τώρα, «ζωντάνεψε» ξανά, καθώς απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης που είχε κάνει ο 41 ετών σύζυγός της. Ο ίδιος παραδέχθηκε το φρικτό έγκλημα…

Σύμφωνα με την DailyMail, ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι την σκότωσε σε αυτοάμυνα, αφού εκείνη του είχε επιτεθεί με μαχαίρι. Είπε ότι πανικοβλήθηκε κι έτσι αποφάσισε να διαμελίσει το μοντέλο, με το οποίο είχε αποκτήσει δύο παιδιά!

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η άτυχη γυναίκα στραγγαλίστηκε πριν αφήσει την τελευταία πνοή της. Στη συνέχεια, το σώμα της τεμαχίστηκε με μαχαίρι και ψαλίδι κήπου. Κάποια μέρη του σώματός της πολτοποιήθηκαν με τη βοήθεια ενός μπλέντερ όπως ανέφερε η τοπική εφημερίδα Blick.

Φίλοι του ζευγαριού είπαν πάντως ότι σοκαρίστηκαν με την είδηση, καθώς έμοιαζε να είναι η τέλεια οικογένεια… Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2017 και έμενε σε μια «ευρύχωρη ημιανεξάρτητη κατοικία» σε μια εύπορη περιοχή της Βασιλείας. 

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version