Κόσμος

Έρευνες της αστυνομίας σε κτίριο στο Ουίγκαν για την επίθεση στο Μάντσεστερ

Η βρετανική αστυνομία ψάχνει ένα κτίριο στο Ουίγκαν, κοντά στο Μάντσεστερ, στο πλαίσιο των ερευνών για την επίθεση του βομβιστή-καμικάζι, Σαλμάν Αμπέντι, ο οποίος σκότωσε 22 ανθρώπους στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε, στη Μάντσεστερ Αρένα, το βράδυ της 22ας Μαΐου 2017.

Ο Wigantoday—ο ιστότοπος της τοπικής εφημερίδας Wigan Post—ανήρτησε ένα βίντεο στο οποίο εικονίζεται η άφιξη ενός ημιφορτηγού με πυροτεχνουργούς της αστυνομίας σε ένα ακίνητο στο Ουίγκαν, περίπου 27 χλμ. δυτικά του Μάντσεστερ.
«Ερευνούμε αυτή τη στιγμή ένα ακίνητο στην Οδό Σπρίνγκφιλντ στο Ουίγκαν εν σχέσει με την επίθεση της περασμένης Δευτέρας στο Μάντσεστερ Αρένα», ανέφερε η αστυνομική διεύθυνση της πόλης και των περιχώρων της σε ανακοίνωσή της.
«Έχει επιβληθεί αποκλεισμός στο σημείο και ζητάμε από τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή», διευκρινίζεται στην ανακοίνωση.

 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Μελάνια Τραμπ έχει γενέθλια και τα γιόρτασε «στον αέρα» με τον Ντόναλντ Τραμπ – «Χρόνια πολλά Πρώτη Κυρία»
Ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε νωρίς από τη Ρώμη λίγο μετά την κηδεία του Πάπα για την κεράσει ένα ρομαντικό δείπνο στο Air Force One για τα 55α γενέθλιά της Μελάνια Τραμπ
Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ αναχωρούν από την Ιταλία στο αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο