Κόσμος

Έριξαν βραστό νερό στον φονιά του James Bulger

Επίθεση με βραστό νερό δέχτηκε από συγκρατούμενό του στη φυλακή ο φονιάς του James Bulger, Jon Venables.

Ο Jon Venables δέχτηκε επίθεση από κρατούμενο των φυλακών με βραστό νερό όταν κατάλαβε ποιος είναι. Ο κρατούμενος φέρεται να έμπλεξε σε καβγά με τον Jon Venables που σκότωσε τον 2χρονο James Bulger στο Λίβερπουλ το 1993 συγκλονίζοντας την παγκόσμια κοινή γνώμη.

Ο Jon Venables παραπονέθηκε ότι οι αστυνομικοί δεν έκαναν τίποτα στην αρχή για να τον προστατεύσουν. Εκτίει ποινή 40 μηνών στη φυλακή με τη μυστική του ταυτότητα να διακυβεύεται.

Ο Jon Venables βρέθηκε ξανά στη φυλακή επειδή βρέθηκαν εικόνες κακοποίησης παιδιών στον φορητό υπολογιστή του.

Το ανατριχιαστικό έγκλημα 10χρονων

Ήταν το 2001 που ο Jon Venables και ο Robert Thompson κρίθηκαν ένοχοι για τη δολοφονία του 2χρονου James Bulger. Όταν αφέθηκαν ελεύθεροι τους έδωσαν το δικαίωμα στην ανωνυμία.

THOMPSON

Τα δύο αγόρια ήταν μόνο 10 ετών όταν σκότωσαν τον James Bulger και φυλακίστηκαν για 8 χρόνια.

BULGER

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Jon Venables βρίσκεται ξανά πίσω στη φυλακή. Ομολόγησε την ενοχή του για την κατοχή ανάρμοστων εικόνων με παιδιά μετά την έφοδο της αστυνομίας σπίτι του.

Πηγή: Metro

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το «bromance» Τραμπ – Μασκ περνάει κρίση: Από την κόντρα, στην αλληλοϋποστήριξη και από τον διορισμό στην παραίτηση
Πώς από πολιτικοί «αντίπαλοι» και επικριτές, Τραμπ και Μασκ ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν μία πανίσχυρη κυβέρνηση στις ΗΠΑ, η οποία μέσα σε λίγους μήνες περνάει «κρίση»
Ο Έλον Μασκ και ο Ντόναλντ Τραμπ
Στο αρχείο με απόφαση Ντόναλντ Τραμπ οι κατηγορίες για διαφθορά σε βάρος του δημάρχου της Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς
Το υπουργείο κατηγορείται ότι «παζάρεψε» την παύση της δίωξης του δημάρχου, με αντάλλαγμα τη δέσμευσή του ότι θα αντιμετωπίσει την παράτυπη μετανάστευση
Ο Έρικ Άνταμς