Κόσμος

Ετοιμάζεται ταινία για την ζωή των Τζον Λένον και Γιόκο Ονο

Στη θρυλική σχέση του Τζόν Λένον και της μούσας του, Γιόνο Ονο, καθώςκαι στον ακτιβισμό τους κατά του πολέμου θα επικεντρωθεί η βιογραφική ταινία που αναμένεται να γυρισθεί.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Hollywood Reporter, παραγωγοί της ταινίας θα είναι η Γιόκο Ονο και ο Μάϊκλ ντε Λούκα (Μichael De Luca), Τζος Μπρατμαν ( Josh Bratman) και Αντονι Μακάρτεν (Anthony McCarten), ο οποίος θα γράψει και το σενάριο.
Οπως δήλωσε ο Ντε Λούκα, γνωστός παραγωγός βραβευμένων ταινιών όπως Captain Phillips, Moneyball και The Social Network, η ταινία θα εστιάζει στην « ωριμότητα και σε αντίστοιχα θέματα αγάπης, θάρρους και του ακτιβισμού στις ΗΠΑ, με την πρόθεση να εμπνεύσει τη σημερινή νεολαία να αντιτάσσεται και να έχει μία καθαρή εικόνα του κόσμου που θέλει».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κόσμος

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το «bromance» Τραμπ – Μασκ περνάει κρίση: Από την κόντρα, στην αλληλοϋποστήριξη και από τον διορισμό στην παραίτηση
Πώς από πολιτικοί «αντίπαλοι» και επικριτές, Τραμπ και Μασκ ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν μία πανίσχυρη κυβέρνηση στις ΗΠΑ, η οποία μέσα σε λίγους μήνες περνάει «κρίση»
Ο Έλον Μασκ και ο Ντόναλντ Τραμπ
Στο αρχείο με απόφαση Ντόναλντ Τραμπ οι κατηγορίες για διαφθορά σε βάρος του δημάρχου της Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς
Το υπουργείο κατηγορείται ότι «παζάρεψε» την παύση της δίωξης του δημάρχου, με αντάλλαγμα τη δέσμευσή του ότι θα αντιμετωπίσει την παράτυπη μετανάστευση
Ο Έρικ Άνταμς