Τετάρτη, 17 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Έτρεχε με 207 χλμ/ώρα για να μην κρυώσει το φαγητό! [vid]

Με ταχύτητα που ξεπερνούσε τα 207 χιλιόμετρα ανά ώρα πήγαινε ο Lee Rutherford για να απολαύσει ζεστό το φαγητό του σπίτι.

Ο Lee Rutherford πάτησε τέρμα το γκάζι με το που έφυγε από τα McDonald’s για να φτασει σπίτι του το συντομότερο δυνατό. Η τρελή κούρσα και καταδίωξή του καταγράφηκε από την κάμερα του περιπολικού που ακολουθούσε τον 32χρονο. Όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς για την επικίνδυνη οδήγηση, ο Rutherford τους είπε ότι έτρεχε να πάει σπίτι για να μην κρυώσει το φαγητό που είχε πάρει πακέτο.

Ο 32χρονος ομολόγησε ότι έκανε ψεύτικη δήλωση για να αποκτήσει ασφάλεια, αλλά αρνήθηκε την κατηγορία επικίνδυνης οδήγησης. Καταδικάστηκε ωστόσο και για τα δύο αδικήματα στις 14 Οκτωβρίου.

Ο συνήγορος υπεράσπισής του Kyle Patterson είπε στο δικαστήριο πως έτρεχε επειδή ήθελε το φαγητό του να είναι ζεστό όταν θα φτάσει σπίτι. Ζήτησε από τους δικαστές να εξετάσουν την επιβολή μιας μη στερητικής ποινής ελευθερίας, τονίζοντας πως δεν βγήκε εκτός δρόμο. Χαρακτήρισε μάλιστα απλά ανόητη την απόφασή του να αναπτύξει διπλάσια ταχύτητα του επιτρεπόμενου ορίου.

Ο πρόεδρος του δικαστηρίου David Gunn σημείωσε πως το πιο σοβαρό αδίκημα είναι η επικίνδυνη οδήγηση. “Ήταν υπερβολική η ταχύτητα σε σχέση με τις συνθήκες που επικρατούσαν στον βρεγμένο δρόμο”.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε