Site icon NewsIT

Euro 2016: Τι Μασσαλία, τι Λιλ – Ξύλο Ρώσων – Άγγλων ξανά (ΦΩΤΟ, VIDEO)

15.06.2016 | 07:50
Euro 2016: Τι Μασσαλία, τι Λιλ – Ξύλο Ρώσων – Άγγλων ξανά (ΦΩΤΟ, VIDEO)

Η απειλή της UEFA για αποκλεισμό της Ρωσίας από το Euro 2016 σε περίπτωση νέων επεισοδίων από τους οπαδούς της αφορούσε μόνο τα όσα γίνονται μέσα στα γήπεδα. Γιατί εκτός, οι Ρώσοι χούλιγκαν είναι ανεξέλεγκτοι. Και φάνηκε, μετά τη Μασσαλία και στη Λιλ.

Ρώσοι και Άγγλοι έχουν μεταφερθεί από τη Μασσαλία στη Λιλ και μαζί τους πήραν τις… μπύρες τους και τη συμπεριφορά τους. Και για άλλη μια φορά δημιούργησαν επεισόδια. Ξύλο το απόγευμα της Τρίτης (14.06.2016), ξύλο, μπουνιές και τραυματισμοί και τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Είχε φανεί από νωρίς πως οι Ρώσοι χούλιγκανς έψαχναν νέες αφορμές για να δημιουργήσουν επεισόδια. Επιτέθηκαν σε Άγγλους και Ουαλούς κοντά στον σταθμό του τρένου στη Λιλ. Αργότερα, πεδίο μάχης έγινε και το κέντρο της Λιλ, με τις φωτογραφίες του πρακτορείου Reuters να δείχνουν έναν Άγγλο πεσμένο στο έδαφος και έναν άλλο «οπλισμένο» με μια… καρέκλα!

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι Ρώσοι προκάλεσαν τους Άγγλους την ώρα που κάθονταν σε ένα μπαρ κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης. Καρέκλες εκτοξεύθηκαν εκατέρωθεν αλλά τα πνεύματα ηρέμησαν κάπως όταν έφτασε στο σημείο η γαλλική αστυνομία.

 

 

Αργά το βράδυ, τα επεισόδια επαναλήφθηκαν, με τη γαλλική αστυνομία να κάνει χρήση σπρέι πιπεριού για να χωρίσει τους χούλιγκαν.

Φωτογραφίες: Reuters, EPA

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version