Site icon NewsIT

Έχασε τη δουλειά της εξαιτίας των μηνυμάτων που έστειλε στην ερωμένη της [pics]

26.08.2017 | 18:02
Έχασε τη δουλειά της εξαιτίας των μηνυμάτων που έστειλε στην ερωμένη της [pics]

Η εντυπωσιακή Charlotte Whittingham από την πόλη Reading της Μεγάλης Βρετανίας πλήρωσε πολύ ακριβά τα μηνύματα που έστειλε στην κοπέλα της. Ο λόγος; Η Rita Ora.

Η νεαρή εργαζόταν ως αεροσυνοδός στην εταιρεία Virgin. Η διάσημη τραγουδίστρια Rita Ora την επέλεξε για το ταξίδι της από το Λονδίνο στην LA. Η 25χρονη ενθουσιασμένη ενημέρωσε την κοπέλα της για την συνάντηση της, λέγοντας πόσο υπέροχη ήταν από κοντά. Η κοπέλα της Stacey McClean, λοιπόν, έκανε ένα post αποθεώνοντας την τραγουδίστρια και τονίζοντας πόσο τυχερή είναι η φίλη της.  Τότε η 25χρονη σχολίασε λέγοντας πως η Rita Ora είναι σαν “ελαιογραφία”.

Δύο εβδομάδες αργότερα, οι προϊστάμενοι της, της είπα ότι θα πρέπει να παραιτηθεί ή να αντιμετωπίσει πειθαρχική διαδικασία για τη θέση. Η ίδια είδε τον κόσμο της να χάνεται. “Είμαι συντετριμμένη” φέρεται να είπε σε έναν φίλο της. “Πάντα ονειρευόμουν να είμαι μέλος της Virgin” πρόσθεσε.

«Πάντα ήμουν συνεπής και προσεκτική ώστε να μην επηρεάσω την πολιτική της Virgin. Αλλά όταν η φίλη μου έκανε ένα post λέγοντας πόσο τυχερή ήμουν να πετάξω με τη Rita, απλά απάντησα για το πόσο όμορφη ήταν. Η εταιρεία δεν αναφέρθηκε πουθενά. Απλώς έγραψα ότι «έμοιαζε με ελαιογραφία”, ήταν τόσο όμορφη, τόσο άψογη» ανέφερε η νεαρή.

Μάλιστα, στην προσπάθεια της να μην χάσει τη δουλειά της έσβησε και το post, ωστόσο, αυτό δεν άλλαξε κάτι. Ένας εκπρόσωπος της Virgin Atlantic Airways είπε για το θέμα: «Σεβόμαστε την ιδιωτικότητα των εργαζομένων και την ιδιωτικότητα του πελάτη μας και ως εκ τούτου δεν μπορούμε να σχολιάσουμε κάτι για αυτό. Σε γενικές γραμμές, αναμένουμε υψηλά πρότυπα συμπεριφοράς από όλους τους υπαλλήλους μας και διασφαλίζουμε ότι η ιδιωτικότητα των πελατών διατηρείται σε όλη την εμπειρία με την Virgin Atlantic”.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version