Site icon NewsIT

Φαγητό με σκουλήκια και μούχλα! Αυτά ταΐζουν τους φαντάρους (ΦΩΤΟ)

24.03.2016 | 19:46
Φαγητό με σκουλήκια και μούχλα! Αυτά ταΐζουν τους φαντάρους (ΦΩΤΟ)

Οι στρατιώτες θέλησαν να διαμαρτυρηθούν και δικαιολογημένα για τα αηδιαστικά φαγητά που τους σερβίρουν. Άρχισαν έτσι να ανεβάζουν φωτογραφίες από τα γεύματά τους στο facebook και πλέον τους προειδοποιούν πως μπορεί να βρεθούν αντιμέτωποι με κυρώσεις.

Ανάμεσα στα αηδιαστικά γεύματα και ντομάτες με σκουλήκια, μουχλιασμένα αυγά και ωμό κοτόπουλο. Φωτογραφίες που έγιναν viral και κάνουν τον γύρο του κόσμου από τότε που στρατιώτες στη Βρετανία άρχισαν να τις ποστάρουν στα social media.

Οι ανώτεροί τους όμως φέρεται να τους προειδοποίησαν πως θα μπορούσαν να υποστούν κυρώσεις για συκοφαντική δυσφήμιση από την εταιρεία Sodexo που παρέχει τα γεύματα στον στρατό, με την εταιρεία πάλι να επισημαίνει ότι δεν πρόκειται να κινηθεί νομικά.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, εκπρόσωπος της Sodexo στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία να επισημαίνει πως δεν η εταιρεία δεν είναι σε θέση να ερευνήσει τους ισχυρισμούς. “Αν έχετε κάποιο παράπονο με το φαγητό που σας χορηγήθηκε θα πρέπει να το επιστρέψετε αμέσως στον πάγκο ή να εκφράσετε τις ανησυχίες σας σε συνεργάτη της Sodexo το συντομότερο δυνατό”.

 

Πηγή: Dailymail

Tags: ,

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version