Site icon NewsIT

Φάουτσι: Ο Άγιος Βασίλης θα έρθει και… δεν θα φέρει κορονοϊό

25.11.2020 | 11:23
Φάουτσι: Ο Άγιος Βασίλης θα έρθει και… δεν θα φέρει κορονοϊό

FILE PHOTO: Dr. Anthony Fauci, director of the National Institute for Allergy and Infectious Diseases, testifies during the House Select Subcommittee on the Coronavirus Crisis hearing in Washington, D.C., U.S., July 31, 2020. Kevin Dietsch/Pool via REUTERS/File Photo

“Ο Άγιος Βασίλης έρχεται και δεν φέρνει τον κορονοϊό” λέει ο επικεφαλής επιδημιολόγος των ΗΠΑ Δρ. Άντονι Φάουτσι, καθησυχάζοντας τους τρομοκρατημένους μικρούς φίλους.

«Ο Άγιος Βασίλης εξαιρείται από όλα αυτά γιατί ο Άγιος, από όλα τα καλά που έχει, έχει ένα πολύ καλό ανοσοποιητικό σύστημα» δήλωσε ο Φάουτσι στην USA TODAY.

Ο μύθος του Άγιου Βασίλη λίγο πολύ σε όλους γνωστός: μέσα σε μία και μόνο νύχτα πετάει σε όλον τον πλανήτη, παραδίδει εκατομμύρια παιχνίδια και τρώει τόνους γλυκά!

Αλλά με εκατομμύρια Αμερικανούς να ασθενούν ήδη με Covid-19, φόβοι για τον Άγιο Βασίλη έζωσαν τα παιδάκια – ειδικά για αυτή την παραμονή Χριστουγέννων – όταν θα “επισκεφτεί” αναρίθμητα σπίτια.!

«Ο Άγιος Βασίλης δεν πρόκειται να μεταδώσει σε κανέναν καμία μόλυνση» διαβεβαίωσε τα μικρά ο Δρ. Φάουτσι, δίνοντας το μήνυμα προς τα παιδιά.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version