Site icon NewsIT

Το φιλί που έβαλε φωτιά στα Emmys – Χαμός στα social media!

18.09.2017 | 14:06
Nicole Kidman Emmys

Ήταν η βραδιά τους! Οι πρωταγωνιστές του Big Little Lies αποσπούσαν το ένα μετά το άλλο τα βραβεία στα Emmys. Nicole Kidman, Alexander Skarsgard και Reese Witherspoon.

Η σειρά Big Little Lies κατάφερε να χαρίσει βραβεία Emmys στη Nicole Kidman, τον Alexander Skarsgard και Reese Witherspoon. Προσεγγίζοντας με ευαισθησία θέματα ενδοοικογενειακής βίας, η σειρά του HBO έχει προκαλέσει σάλο και βραβεύτηκε ως η καλύτερη μίνι σειρά.

Μετά τα βραβεία Emmys που απέσπασε η Nicole Kidman, βρέθηκε στο επίκεντρο για το φιλί στο στόμα που χάρισε στον συμπρωταγωνιστή της Alexander Skarsgard. Ήταν η δική του στιγμή να τιμηθεί με βραβείο στα Emmys. Η Nicole Kidman τότε πλησίασε τον τηλεοπτικό σύζυγό της και τον φίλησε στο στόμα.

Αυτό μάλιστα έγινε παρουσία του συζύγου της Nicole Kidman, Keith Urban, που μάλιστα στεκόταν δίπλα τους και χειροκροτούσε. Φυσικά και η στιγμή δεν πέρασε απαρατήρητη στα Emmys, αλλά έβαλε φωτιά στην κατάμεστη αίθουσα και τα social media.

https://www.youtube.com/watch?v=ZXTUGtkbXOo

Χαμός με το φιλί της Nicole Kidman στον Skarsgard

Σε ένα από τα πιο πετυχημένα σχόλια, κάποιος επισημαίνει πως μόνο ο Alexander Skarsgard θα μπορούσε να φιλήσει μια παντρεμένη γυναίκα στο στόμα μπροστά στον σύζυγό της και να τη γλιτώσει.

Η τελετή απονομής των μεγάλων βραβείων της αμερικανικής τηλεοπτικής βιομηχανίας διεξήχθη στο Λος Άντζελες το βράδυ της Κυριακής (ξημερώματα Δευτέρας ώρα Ελλάδας). Στα βραβεία Emmys ξεχώρισαν οι βασίλισσες της μικρής οθόνης Sofia Vergara, Jessica Biel, Heidi Klum και Nicole Kidman.

Ακολουθούν οι βραβεύσεις στις πιο σημαντικές κατηγορίες (σε παρένθεση το δίκτυο που προβάλλει την εκπομπή/σειρά/ταινία).

Τα βραβεία Emmys

– Καλύτερη δραματική σειρά: The Handmaid’s Tale (Hulu)

– Καλύτερη κωμωδία: Veep (HBO)

– Καλύτερη μίνι-σειρά Big Little Lies (HBO)

– Καλύτερος Α΄ ανδρικός ρόλος σε δραματική σειρά: Στέρλινγκ Μπράουν, This Is Us (NBC)

– Καλύτερος Α΄ γυναικείος ρόλος σε δραματική σειρά: Ελίζαμπεθ Μος, The Handmaid’s Tale (Hulu)

– Καλύτερος Α΄ ανδρικός ρόλος σε σειρά/κωμωδία: Ντόναλντ Γκλόβερ, Atlanta (FX)

– Καλύτερος Α΄ γυναικείος ρόλος σε σειρά/κωμωδία: Τζούλια Λούις-Ντρέιφους, Veep (HBO)· αυτό ήταν το έκτο Έμι για τη Λούις-Ντρέιφους.

– Καλύτερος Α΄ ανδρικός ρόλος σε τηλεταινία ή μίνι σειρά: Ριζ Άχμεντ, The Night Of (HBO)

– Καλύτερος γυναικείος ρόλος σε τηλεταινία ή μίνι σειρά: Νικόλ Κίντμαν, Big Little Lies (HBO)

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version