Site icon NewsIT

Φίλιππος Γλύξμπουργκ και Νίνα Φλορ στις βασιλικές ιπποδρομίες Ascot

20.06.2024 | 15:19
Φίλιππος Γλύξμπουργκ και Νίνα Φλορ στις βασιλικές ιπποδρομίες Ascot

ASCOT, UNITED KINGDOM - JUNE 18: (EMBARGOED FOR PUBLICATION IN UK NEWSPAPERS UNTIL 24 HOURS AFTER CREATE DATE AND TIME) Prince Philippos of Greece and Princess Nina of Greece attend day one of Royal Ascot 2024 at Ascot Racecourse on June 18, 2024 in Ascot, England. (Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Στις βασιλικές ιπποδρομίες Ascot βρέθηκαν ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ και η σύζυγός του και χρυσή κληρονόμος Νίνα Φλορ.

Ανάμεσα στους γαλαζοαίματους καλεσμένους στο Royal Ascot, τις λεγόμενες βασιλικές ιπποδρομίες Ascot, ήταν και ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Φίλιππος με την κόρη του δισεκατομμυριούχου, Τόμας Φλορ, Νίνα.

Στο Ascot είθισται να κλέβουν τις εντυπώσεις τα φαντασμαγορικά σύνολα και τα καπέλα, που θυμίζουν έργα τέχνης. Έτσι, η Νίνα Φλορ δεν θα μπορούσε να μην τραβήξει πάνω της τα βλέμματα.

Η πάντα στιλάτη σύζυγος του Φίλιππου επέλεξε για την περίσταση ένα κεντημένο midi φόρεμα σε λεμονί απόχρωση το οποίο συνδύασε με λευκό καπέλο με φούντα και λευκές γόβες.

Είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε έναν περίτεχνο κότσο ενώ το μακιγιάζ της ήταν διακριτικό.

Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images

Ο Φίλιππος, δίπλα της, ήταν κομψός επιλέγοντας να φορέσει ένα γκρι κοστούμι με φράκο και μπλε γιλέκο ενώ κρατούσε στα χέρια του ένα ημίψηλο καπέλο.

Το ζευγάρι εθεάθη να συνομιλεί με την πριγκίπισσα Ευγενία, τον Μάικ και τη Ζάρα Τίνταλ αλλά και με άλλους γαλαζοαίματους.

Το ζευγάρι έχει συνηθίσει τους θαυμαστές των royals σε προσεγμένες εμφανίσεις, με την Φλορ ειδικά να έχει προσωπικό στυλ και αισθητική.

Ο βασιλιάς και η βασίλισσα πρωτοστάτησαν στη βασιλική πομπή, η οποία σηματοδοτεί συνήθως την έναρξη κάθε ημέρας ιπποδρομιών. Τέσσερις άμαξες με άλογα εισήλθαν στον ιππόδρομο ακριβώς στις 2 μ.μ. τοπική ώρα για να ξεκινήσουν την εκδήλωση.

Ο 75χρονος μονάρχης, ήταν κομψά ντυμένος με κοστούμι και καπέλο, ακολουθώντας πιστά το αυστηρό πρωτόκολλο ένδυσης της εκδήλωσης.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version