Κόσμος

Φλόριντα: Έφηβη έπνιξε την 3 ετών αδελφή της ενώ προσπαθούσε να την «ηρεμήσει»

Μια κοπέλα, 16 ετών, έπνιξε την αδερφή της με μαξιλάρι στην Φλόριντα, ενώ ήθελε απλώς να την ηρεμήσει επειδή ήταν ανήσυχη. Η μητέρα μιλούσε στο τηλέφωνο και δεν αντιλήφθηκε τι συνέβη, παρά μόνο όταν αντίκρισε τα μελανιασμένα χειλάκια της κόρης της.

Η μητέρα των κοριτσιών είπε στην αστυνομία ότι δούλευε στο λάπτοπ της, στην κρεβατοκάμαρα του ξενοδοχείου στην Φλόριντα όπου βρισκόταν, ενώ οι κόρες της καθόταν στο σαλόνι.

Το 3χρονο κοριτσάκι «έκανε φασαρία», με αποτέλεσμα η μητέρα να ζητήσει από την 16χρονη να «την ησυχάσει εφόσον μιλούσε στο τηλέφωνο για δουλειά», σύμφωνα την αστυνομική αναφορά.

Η μητέρα είπε στους αστυνομικούς ότι επικρατούσε ησυχία για περίπου 10 λεπτά μέχρι που η έφηβη κόρη της μπήκε απότομα στο υπνοδωμάτιο, κρατώντας την αδελφή της που δεν ανταποκρινόταν.

Η μητέρα κάλεσε την Άμεση Δράση ενώ προσπαθούσε να κάνει ΚΑΡΠΑ στο παιδί. «Δεν ανταποκρίνεται», είπε με αγωνία στους διασώστες. «Τα χείλη της γίνονται μπλε».

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν στο ξενοδοχείο μετά την αναφορά για ένα παιδί που δεν ανταποκρινόταν και έπειτα το κοριτσάκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ανέφεραν σε ανακοίνωση.

Στην ερώτηση του διασώστη για το αν η οικογένεια είχε απινιδωτή, η 16χρονη απάντησε: «Δεν έχουμε τίποτα. Δεν είμαστε σπίτι. Δεν έχουμε σπίτι».

Η έφηβη κατηγορείται για ανθρωποκτονία

Η έφηβη, που ταυτοποίηθηκε από τις αρχές, είναι η 16χρονη Σαρλίζ Μπελ και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια για τον θάνατο στο ξενοδοχείο.

«Η έρευνα συνεχίζεται», δήλωσαν. «Ωστόσο, η προκαταρκτική έρευνα αποκάλυψε ότι η αδελφή είχε τοποθετήσει ένα μαξιλάρι πάνω της για να την ηρεμήσει. Όταν επέστρεψε στο δωμάτιο, η αδελφή της δεν ανταποκρινόταν».

Μετά την σύλληψή της, η 16χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι ήταν υπεύθυνη για τη φροντίδα της αδελφής της τις καθημερινές, καθώς η μητέρα τους εργαζόταν από τις 9:30 π.μ. έως τις 5 μ.μ..

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά σε κινητήρα αεροπλάνου της Delta Airlines στο Ορλάντο - 282 επιβάτες εκκένωσαν το αεροσκάφος
Στο αεροπλάνο, ένα Airbus 330, επέβαιναν 282 επιβάτες, 10 αεροσυνοδοί και δύο πιλότοι. Η αεροπορική εταιρεία είπε ότι τα πληρώματα εκκένωσαν την καμπίνα όταν φλόγες φάνηκαν στην εξάτμιση μιας από τις δύο κύριες μηχανές του αεροπλάνου
Φωτιά στο αεροσκάφος 330 της Delta
Πιθανή επικοινωνία Τραμπ - Νετανιάχου για την κατάσταση στη Γάζα και τις συνομιλίες με το Ιράν
Η πιθανή επικοινωνία τους έρχεται επίσης καθώς οι διαπραγματεύσεις για μια συμφωνία ομήρων βρίσκονται σε αδιέξοδο μετά από άλλη μια προσπάθεια των ΗΠΑ και της Αιγύπτου να καταλήξουν σε πρόταση την περασμένη εβδομάδα
Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου και ο Ντόναλντ Τραμπ
«Ο Πάπας Φραγκίσκος αγαπούσε την Ελλάδα και οι απόψεις του ενοχλούσαν» λέει ο πάτερ Τζούλιο για τον Ποντίφικα
Ο πάτερ Τζούλιο Γκραμένια, ο οποίος είναι εφημέριος του Καθολικού Ιερού Ναού Αγίου Φραγκίσκου, στους Αγίους Αναργύρους, που υπάγεται στην Αρχιεπισκοπή Καθολικών Αθηνών, μίλησε για την σημαντική απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου
Ο Πάπας Φραγκίσκος 1