Δευτέρα, 8 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Φλόριντα: Επεισοδιακή καταδίωξη άνδρα – Χτύπησε αστυνομικό και τον έπιασαν σε βάλτο

Φλόριντα: Επεισοδιακή καταδίωξη άνδρα – Χτύπησε αστυνομικό και τον έπιασαν σε βάλτο

Ένα απίστευτο βίντεο από την καταδίωξη ενός άνδρα, που έκλεψε ένα αυτοκίνητο με το οποίο χτύπησε έναν αστυνομικό στη Φλόριντα. Ο δράστης συνελήφθη αφού κατέληξε σε βάλτο.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του υπόπτου, αφού ο ίδιος πρώτα οδήγησε την αστυνομία σε μια καταδίωξη υψηλής ταχύτητας και κατέληξε «να βουτά» σε ένα βάλτο, όπως δείχνουν τα πρόσφατα πλάνα από βίντεο που κυκλοφόρησαν. 

Το βίντεο της κάμερας από το αστυνομικό τμήμα του Port Orange δείχνει τη στιγμή που οι αστυνομικοί αντιμετώπισαν τον 20χρονο Ahlijah Aman Mahdi Balk, ο οποίος ήταν σταθμευμένος έξω από ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στην παραλία Daytona με ένα κλεμμένο αυτοκίνητο.

Ένας από τους αστυνομικούς, ο οποίος φαίνεται να στρέφει είτε ένα τέιζερ είτε ένα όπλο στο όχημα, απαιτεί από τον ύποπτο να βγει έξω με τα χέρια ψηλά, αλλά ο δράστης δεν συμμορφώνεται, όπως φαίνεται στο βίντεο.

Η καταδίωξη αλλά και η σύλληψη του 20χρονου φαίνονται καρέ-καρέ από πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες στις στολές των αστυνομικών.

Όταν ο αστυνομικός ανοίγει την πλαϊνή πόρτα του συνοδηγού για να προσπαθήσει να απομακρύνει τον ύποπτο, ο Balk κάνει όπισθεν με το όχημα, με αποτέλεσμα η πόρτα του αυτοκινήτου να χτυπήσει τον αστυνομικό στο έδαφος.

«Έι! Χέρια ψηλά! Έι!» ο αστυνομικός φωνάζει μόλις σταθεί ξανά στα πόδια του και στρέψει το όπλο του στον δράστη, ο οποίος απομακρύνεται γρήγορα, σύμφωνα με το βίντεο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις