Τρίτη, 29 Οκτ.
18oC Αθήνα

Φλόριντα: Επίδοξος ληστής κλειδώθηκε μέσα σε αυτοκίνητο την ώρα που το έκλεβε – «Μπορώ να βγω;» παρακαλούσε τον ιδιοκτήτη

Φλόριντα: Επίδοξος ληστής κλειδώθηκε μέσα σε αυτοκίνητο την ώρα που το έκλεβε – «Μπορώ να βγω;» παρακαλούσε τον ιδιοκτήτη

Αίσιο τέλος είχε το περιστατικό διάρρηξης ενός αυτοκινήτου στην Φλόριντα των ΗΠΑ για τον ιδιοκτήτη του, όχι όμως για τον κλέφτη ο οποίος κλειδώθηκε μέσα την ώρα που έκλεβε το όχημα.

Ο 33χρονος Ravesh Rabindranauth, συνελήφθη με την κατηγορία της διάρρηξης το πρωί της Δευτέρας (6.09.2024), όταν ο ιδιοκτήτης αυτοκινήτου Julio Solano τον «τσάκωσε» στη θέση του οδηγού εντός του αυτοκινήτου του σε γκαράζ στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης του οχήματος, την ώρα που πλησίαζε για να μπει στο αυτοκίνητό του είδε ένα κεφάλι να «σκάει» από τη θέση του οδηγού, σοκάροντάς τον. Εκείνη τη στιγμή ο Solano έβγαλε το κινητό του τηλέφωνο και άρχισε να βγάζει βίντεο τον διαρρήκτη, ο οποίος επίσης έμεινε έκπληκτος.

«Αδερφέ μου, αυτό δεν είναι το αυτοκίνητό σου, αυτό είναι το αυτοκίνητό μου», ακούγεται να λέει ο Solano στον 33xrono Rabindranauth, ο οποίος αρχίζει να τον παρακαλεί να τον αφήσει να βγει από το αυτοκίνητο, μάρκας Corvette.

«Μπορώ να βγω έξω;» ρώτησε ο ληστής με τον ιδιοκτήτη να απάντα «Όχι, δεν μπορείς να βγεις έξω. Καλώ την αστυνομία». 

Στη συνέχεια του διαλόγου, ο Rabindranauth ρωτά τον Solano: «Για ποιο πράγμα καλείς την αστυνομία;». Εκεί ο ιδιοκτήτης τον ρωτά εμφανώς εκνευρισμένος: «Τι εννοείς για ποιο πράγμα;».

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο οι αρχές και προχώρησαν στη σύλληψη του 33χρονου. Μετά από έρευνες φαίνεται ότι ο Rabindranaut, με καταγωγή από τη Νέα Υόρκη, δεν έχει τοπικό ποινικό ιστορικό ή εκκρεμή εντάλματα.

Μετά το περιστατικό αντιμετωπίζει μια κατηγορία διάρρηξης ενός μη κατειλημμένου μεταφορικού μέσου και κρατείται στο σωφρονιστικό κέντρο Turner Guilford Knight με εγγύηση 2.500 δολαρίων.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις