Site icon NewsIT

Φλόριντα: Κεραυνός χτύπησε 17χρονο την ώρα που κούρευε το γκαζόν και επέζησε από θαύμα

18.07.2024 | 16:40
Φλόριντα: Κεραυνός χτύπησε 17χρονο την ώρα που κούρευε το γκαζόν  και επέζησε από θαύμα

Άγιο είχε ένας έφηβος ο οποίος επέζησε ως εκ θαύματος, όταν τον χτύπησε κεραυνός την ώρα που κούρευε το γκαζόν, στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

«Ο κεραυνός χτύ», δήλωσε ο 17χρονος Daniel Sharkey, από το κρεβάτι του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται στο Περιφερειακό Ιατρικό Κέντρο του Ορλάντο στη Φλόριντα.

Σύμφωνα με το FOX 35, ο 17χρονος Daniel Sharkey έκανε εργασίες τη Δευτέρα (15.07.2024) στην αυλή του σπιτιού του στη Φλόριντα, όταν ξέσπασε καταιγίδα.

Κάμερα ασφαλείας, κετέγραψε τις δραματικές στιγμές μετά το χτύπημα του κεραυνού, δείχνοντας τον Sharkey να κείτεται στο έδαφος.

Εκεί φαίνεται ο Sharkey να κόβει το γρασίδι προτού τον χτυπήσει ο κεραυνός. Στη συνέχεια πέφτει κάτω ενώ γείτονες σπεύδουν να τον βοηθήσουν. Μια γυναίκα ακούγεται να ουρλιάζει: «Καλέστε το 911!».

Florida teen survives lightning strike, recovering at hospital

«Δεν υπήρχε προειδοποίηση. Δεν υπήρχε τρόπος να ξεφύγεις. Ήταν απλώς στιγμιαίο», είπε ο 17χρονος από το κρεβάτι του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται στο Περιφερειακό Ιατρικό Κέντρο του Ορλάντο. Η γειτόνισσά του, Αντζελίνα Τόλμπερτ είπε στα τοπικά μέσα: «Τον είδα να ξαπλώνει στο έδαφος και φώναξα στον γιο μου “Θεέ μου, ο Ντάνιελ χτυπήθηκε από κεραυνό!”».

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ένα δέντρο κοντά στον νεαρό έσωσε τη ζωή του, καθώς απορρόφησε το μεγαλύτερο μέρος του κεραυνού και θα μπορούσε να είχε πεθάνει εάν έπεφτε λίγα εκατοστά πιο δίπλα.

Η γειτόνισσα του 17χρονου τόνισε ότι ο Ντάνιελ είχε δίπλα του αγγέλους όταν έπεσε ο κεραυνός, ενώ ο ίδιος δήλωσε ότι αυτή τη φορά το κάρμα ήταν με το μέρος του.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version