Κόσμος

Φον ντερ Λάιεν για πόλεμο στην Ουκρανία: Απαιτείται έρευνα για ρωσικά εγκλήματα πολέμου

Απαιτείται έρευνα για το αν η Ρωσία έχει διαπράξει εγκλήματα πολέμου στην Ουκρανία σημείωσε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν αναφερόμενη στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

«Πιστεύω ότι πρέπει να γίνει μια ουσιαστική και σαφής έρευνα για αυτό το ζήτημα», είπε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν σε συνέντευξή της στο CNN.

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Μακρόν «απασφάλισε»: Η Ουκρανία και όχι η Ρωσία θα αποφασίσει εάν θέλει ειρηνευτικές δυνάμεις στο έδαφός της
«Η Ουκρανία είναι εθνικά κυρίαρχο κράτος. Εάν ζητά να σταθμεύουν συμμαχικές δυνάμεις στο έδαφός της, αυτό δεν είναι κάτι που εναπόκειται στη Ρωσία να το δεχτεί ή όχι»
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν