Site icon NewsIT

Φωτογραφία ντοκουμέντο: Όταν οι μακελάρηδες της Καλιφόρνια μπήκαν στις ΗΠΑ

07.12.2015 | 15:24
Φωτογραφία ντοκουμέντο: Όταν οι μακελάρηδες της Καλιφόρνια μπήκαν στις ΗΠΑ

Καθώς οι αρχές ψάχνουν το παρελθόν του ζευγαριού που αιματοκύλησε την Καλιφόρνια, εκτελώντας εν ψυχρώ 14 ανθρώπους, με ποιους είχαν έρθει σε επαφή, μια φωτογραφία ντοκουμέντο βλέπει το φως. Είναι η φωτογραφία της Τασφιν Μαλίκ και του Σαγέντ Φαρουκ από τον Ιούνιο του 2014 όταν έφτασαν μαζί στις ΗΠΑ.

Τη φωτογραφία δημοσιεύει το ABC News. Σύμφωνα με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, το ζευγάρι των μακελάρηδων έφτασε στο διεθνές αεροδρόμιο Ο’ Χάρα των ΗΠΑ στις 27 Ιουλίου του 2014. Η φωτογραφία τραβήχτηκε καθώς το ζευγάρι, γονείς ενός κοριτσιού έξι μηνών, περνούσαν από το τελωνείο.

Η 27χρονη γυναίκα φορά μαύρη μαντήλα, ενώ δίπλα της στέκεται ο 28χρονος Φαρούκ, ο οποίος έχει αφήνει μούσι. Είναι η πιο πρόσφατη φωτογραφία του ζευγαριού που βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους, ο Φαρούκ που είχε γεννηθεί στο Σικάγο, είχε ταξιδέψει στη Σαουδική Αραβία τον Ιούλιο του 2014 και σχεδόν δυο εβδομάδες μετά επέστρεψε στις ΗΠΑ, μαζί με τη Μαλίκ. Η 27χρονη από το Πακιστάν, έζησε πολλά χρόνια στη Σαουδική Αραβία, μπήκε στις ΗΠΑ με βίζα ως αρραβωνιαστικιά του Φαρούκ.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Καλιφόρνια ένα μήνα μετά την άφιξή του στο Σικάγο. Κάποιοι αξιωματούχοι που συμμετέχουν στις έρευνες, πάντως, δεν αποκλείουν να είχαν παντρευτεί στη Σαουδική Αραβία.

Ο Φαρούκ και η Μαλίκ είναι οι δυο άνθρωποι που εισέβαλαν στις 2 Δεκεμβρίου σε κέντρο ατόμων με αναπηρία, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη πάρτι τω υπαλλήλων στις υγειονομικές υπηρεσίες της κομητείας του Σαν Μπερναρντίνο, όπου μέχρι τον περασμένο Ιούλιο εργαζόταν ο Φαρούκ ως ελεγκτής εστιατορίων και μπαρ. Δολοφόνησαν 14 ανθρώπους πριν διαφύγουν και στη συνέχεια σκοτωθούν από τα πυρά των ανδρών της SWAT, κατά τη διάρκεια καταδίωξης.

Πηγή: ABC News

Tags:

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version