Κόσμος

Φρικτός θάνατος 19 κοριτσιών από τζιχαντιστές: Δεν έκαναν σεξ μαζί τους και τις εκτέλεσαν

Φανατικοί τζιχαντιστές, όπως αποκάλυψε Κούρδος αξιωματούχος, εκτέλεσαν 19 γυναίκες που αρνήθηκαν να κάνουν σεξ με μαχητές.

Ισχυρίστηκε πως οι γυναίκες κρατούνταν όμηροι στο προπύργιο του Ισλαμικού Κράτους, τη Μοσούλη, που οι τζιχαντιστές κατέλαβαν τον περασμένο χρόνο.

Η απεσταλμένη του ΟΗΕ Zainab Bangura, που διερευνά το άθλιο εμπόριο του σεξ στο Ισλαμικό Κράτος, δήλωσε πως διακινούνται σαν βαρέλια βενζίνης και μια κοπέλα μπορεί να αγοραστεί από 6 διαφορετικούς άντρες.

“Ορισμένες φορές οι μαχητές πωλούν τα κορίτσια στις οικογένειές τους για χιλιάδες δολάρια”.

Επιβεβαίωσε μάλιστα ένα ανησυχητικό έγγραφο που ανέφερε ότι οι εξτρεμιστές πωλούν τις χριστιανές και τις yazidi γυναίκες και τα παιδιά τους, με τα κορίτσια να συγκεντρώνουν τα περισσότερα χρήματα.

Οι τιμές τους κυμαίνονται ανάλογα με την ηλικία, με ένα 9χρονο κορίτσι να έχει την υψηλότερη τιμή στις 110 λίρες.

Το μοίρασμα χρημάτων από την πώληση γυναικών, όπως αποκάλυψε η Said Mimousini, έχει προκαλέσει σχίσμα στους κόλπους των τζιχαντιστών.

Η τρομοκρατική ομάδα τον περασμένο Οκτώβριο κυκλοφόρησε φυλλάδιο με τις χρεώσεις για την αγορά των γυναικών αιχμαλώτων της.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Δανία σηκώνει το γάντι και απαντά στις δηλώσεις του Τζέι Ντι Βανς από τη Γροιλανδία - «Δεν απευθύνονται έτσι σε συμμάχους»
«Η Δανία δεν έκανε καλή δουλειά για τον λαό της Γροιλανδίας» είπε ο Αμερικανός αντιπρόεδρος προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Δανού πρωθυπουργού
Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Τζέι Ντι Βανς στη Γροιλανδία
Απελπισία στα χαλάσματα μετά τον φονικό σεισμό στη Μιανμάρ - Σοκαριστικό βίντεο με μαίες που προσπαθούν να σώσουν νεογέννητα
«Δεν νομίζω ότι υπάρχει ελπίδα» λέει 25χρονος που προσπάθησε να σώσει τη γιαγιά του και τους θείους του από γκρεμισμένο κτήριο - Η στιγμή που γυναίκα γεννά στον δρόμο
Σωστικά συνεργεία στα συντρίμμια κτιρίου στη Μπανγκόκ
Η στιγμή που τα νερά πισίνας σαρώνουν πεζούς στην Κίνα λόγω του σεισμού των 7,7 Ρίχτερ στη Μιανμάρ - Συγκλονιστικό βίντεο
Οι κάτοικοι στη Γιουνάν της Κίνας, στα σύνορα με τη Μιανμάρ, έζησαν εφιαλτικές στιγμές όταν εξαιτίας του σεισμού των 7,7 Ρίχτερ ξεχείλισαν το νερό της πισίνας σε ταράτσα κτιρίου
Νερά πισίνας σαρώνουν πεζούς στη Γιουνάν της Κίνας μετά τον σεισμό των 7,7 Ρίχτερ στη Μιανμάρ
«Και η Ελλάδα κινδυνεύει από σεισμούς όπως αυτός στη Μιανμάρ» λέει ο Άκης Τσελέντης
«Ακόμα και μακρινοί σεισμοί μεγέθους 7,5 έως 8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ μπορούν να επηρεάσουν στην Ελλάδα τα πολύ ψηλά κτίρια, μεγάλες γέφυρες, αγωγούς παροχής φυσικού αερίου και ανεμογενήτριες»
Διασώστες στα συντρίμμια κτιρίου μετά τον σεισμό στη Μιανμάρ