Κόσμος

Φρίκη στην Ινδία: Πήγε στο τμήμα με το κεφάλι της γυναίκας του στα χέρια!

Σκηνές σοκ εκτυλίχθηκαν σε αστυνομικό τμήμα στην Ινδία, όταν ένας άνδρας εισέβαλε σε έξαλλη κατάσταση με μια σακούλα, όπου μέσα είχε το κεφάλι της γυναίκας του! Ο 35χρονος άνδρας έδειξε στον αστυνομικό το κεφάλι της άτυχης γυναίκας ενώ στο άλλο χέρι κράταγε το φονικό όπλο. Μια ματσέτα.

Μάλιστα απευθυνόμενος στον αστυνομικό του είπε σε κατάσταση σοκ “αυτή είναι η γυναίκα μου κύριε. Την έδωσα όλη την αγάπη που μπορούσα”. Το τραγικό αυτό συμβάν συνέβη στην επαρχία Ατζαμπούρα στη νότια Ινδία.

Προσοχή, ακολουθούν σκληρές εικόνες

india fonos

Οι αστυνομικοί μετά το αρχικό σοκ προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν, ώστε να του πάρουν κατάθεση και να απαγγείλουν κατηγορίες.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

https://youtu.be/srb4odbmXQU

Όπως είπε η ζήλια του θόλωσε το μυαλό καθώς η γυναίκα του, τον απατούσε και όπως έλεγε σε κατάσταση αμοκ στους αστυνομικούς, τον παράτησε για έναν εργάτη που μάλιστα είχε ποινικό μητρώο. Ακόμη πως τον είχε χρεώσει με δάνειο 4.500 ευρώ για να το δώσει στον εραστή της!

Πηγή: mirror

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα