Site icon NewsIT

Φρικτό δυστύχημα στην Ιταλία: Μητέρα 2 παιδιών έχασε τη ζωή της όταν τα ρούχα της «πιάστηκαν» σε τελεφερίκ

07.07.2024 | 20:21
Φρικτό δυστύχημα στην Ιταλία: Μητέρα 2 παιδιών έχασε τη ζωή της όταν τα ρούχα της «πιάστηκαν» σε τελεφερίκ

Μία γυναίκα στην Ιταλία, πέθανε ακαριαία όταν έκανε «βουτιά θανάτου» από τελεφερίκ, μπροστά στα μάτια του συζύγου και των 2 παιδιών της.

Η Margerita Lega ήταν για διακοπές στην Calasca Castiglione, στην κοιλάδα Anzasca που βρίσκεται στις ιταλικές Άλπεις, όταν τα ρούχα της έσπασαν σε ένα τελεφερίκ την Πέμπτη (04.07.2024) στις 11 το πρωί. Η 41χρονη, με καταγωγή από το Τρεντίνο της Ιταλίας, φόρτωνε αποσκευές σε ένα μικρό τελεφερίκ που μεταφέρει αποσκευές και αντικείμενα αλλά όχι ανθρώπους, όταν αυτό την «έπιασε».

Το μικρό τελεφερίκ έσυρε την άτυχη γυναίκα ως στην άκρη ενός γκρεμού όταν ξαφνικά αυτό «πήρε μπρος», σύμφωνα με την Daily Mail.

Η Λέγκα κατάφερε να κρατηθεί για λίγα λεπτά από την άκρη του γκρεμού μέχρι που δεν άντεξε και έπεσε κατακόρυφα από ύψος 150 μέτρων και είχε ακαριαίο θάνατο.

Η οικογένεια λέγεται ότι προσπαθούσε να φτάσει σε μια καμπίνα σε ένα βουνό της περιοχής. Ο σύζυγός της και τα δύο παιδιά της – ένα εξάχρονο και ένα εννιάχρονο – ήταν παρόντες εκείνη την ώρα και φέρεται να ήταν μάρτυρες του φρικτού θεάματος. Το περιστατικό διερευνάται από την αστυνομία.

Χρειάστηκαν ελιγμοί με σχοινί για να ξεπεραστεί το βραχώδες και ανώμαλο έδαφος για να βρεθεί το άψυχο σώμα της 41χρονης. Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα για την Lega εκτός από το να επιβεβαιώσουν τον θάνατό της. Οι διασώστες από την Guardia di Finanza έφτασαν και το σώμα της ανασύρθηκε στη συνέχεια από ελικόπτερο της πυροσβεστικής.

Η Silvia Tipaldi, δήμαρχος της Calasca Castiglione, μοιράστηκε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και είπε ότι διεξάγεται πλήρης έρευνα.

«Είμαστε σοκαρισμένοι. Περιμένουμε τους ελέγχους του δικαστή στο εργοστάσιο για να έχουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό που δυστυχώς αποδείχθηκε τραγωδία», είπε.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version