Παρασκευή, 16 Αυγ.
36oC Αθήνα

Φρικτός θάνατος! Αυτοπυρπολήθηκε 15χρονη γιατί δεν άντεξε τον χωρισμό (ΦΩΤΟ)

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η ερωτική απογοήτευση υπάρχει σε κάθε ηλικία. Ένας χωρισμός είναι σίγουρα ανεπιθύμητος. Δυστυχώς, κάτι τέτοιο συνέβη και στην άτυχη 15χρονη Rebecca Berry, που δεν άντεξε τον χωρισμό της από το αγόρι της και έβαλε τέλος στη ζωή της, βάζοντας φωτιά στον εαυτό της.

Η νεαρή Rebecca ήταν πολύ ερωτευμένη με τον φίλο της, που ήταν μαζί για επτά μήνες. Είναι γνωστό πόσο εμμονικοί γίνονται οι νέοι με τις σχέσεις που κάνουν σε αυτές τις ηλικίες. Το ίδιο δυστυχώς, συνέβη και με την άτυχη Rebecca που έβαλε μόνη της φωτιά, ‘παγιδευμένη’ στη στενοχώρια από το χωρισμό της.

 

Αφού ξέφυγε από την προσοχή των γονιών της, αυτοπυρπολήθηκε στον κήπο του σπιτιού της για να ‘απαλλαγεί από τον πόνο της’. Σε ένα κύκλο στο χορτάρι, έστησε ρεσώ από κεριά και χρησιμοποίησε ένα εύφλεκτο υγρό με αποτέλεσμα να καταλήξει λόγω εισπνοής τοξικών αερίων.

Λίγο πριν, πρόλαβε να ανακοινώσει στις φίλες της, ότι η ζωή της δεν έχει νόημα τώρα που ο φίλος της την παράτησε. Είχαν χωρίσει πριν λίγες ημέρες και όλο αυτό το διάστημα, μέχρι την αυτοκτονία, η Rebecca παρακαλούσε τον φίλο της να τα ξαναβρούν και να είναι μαζί. Με δάκρυα στα μάτια, κάθε μέρα πήγαινε στο σπίτι του πρώην φίλου της και τον παρακαλούσε. Το αγόρι, μη μπορώντας να φανταστεί αυτή την εξέλιξη, απαντούσε αρνητικά στις παρακλήσεις της Rebecca. Το μοιραίο βράδυ, λίγο πριν το συμβάν, η 15χρονη έστειλε το τελευταίο αντίο, “Θέλω μόνο να σου πω σ’ αγαπώ για τελευταία φορά”.

Η μητέρα της άτυχης κοπέλας, ανυποψίαστη, το μοιραίο βράδυ, ήταν και η ίδια στο σπίτι. Την ώρα που ξεκινούσε το αγαπημένο σίριαλ της κόρης της, την φώναξε αλλά δεν πήρε απάντηση. Τότε ο πατέρας της μικρής φώναξε πως βλέπει φωτιά στον κήπο, και αμέσως η μητέρα βγήκε στον κήπο. Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε όταν αντίκρισε την κόρη της. Οι γονείς της δεν μπορούν να πιστέψουν ότι πλέον θα συνεχίζουν να ζουν χωρίς το ‘γλυκό χαμόγελο της κόρης μας’.

Όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό, όπως και ο πρώην φίλος της. “Ήταν ένα γλυκό και συμπαθητικό κορίτσι. Αστείο και λίγο παράξενο”. Την ώρα της ανάκρισης το αγόρι ξέσπασε σε κλάματα. “Όταν χωρίσαμε, μου έστελνε μηνύματα πως θα έκανε κακό στον εαυτό της. Προσπαθούσα να της μιλήσω γιατί κάθε φορά μου έλεγε ότι θα έκανε κάτι ‘ηλίθιο’. Δεν είχα σκεφτεί καν ότι θα έκανε πράξη όλα αυτά για τα οποία με απειλούσε”.

Δεν είναι σίγουρο όμως, όπως είπαν και οι γιατροί, εάν η άτυχη έφηβη είχε εξαρχής στο μυαλό της την αυτοκτονία ή αν αγνοούσε τη θανάσιμη επίδραση των τοξικών υγρών σε συνδυασμό με τη φωτιά από τα κεριά.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε