Κόσμος

Φυλακίστηκε ο μακελάρης του Reina

Περίπου ένα μήνα μετά από την σύλληψη του στην Ιταλία, ο μακελάρης του club Reina οδηγήθηκε σήμερα (11.02.2017) στη φυλακή. Την ευθύνη για το μακελειό της Πρωτοχρονιάς στην Κωνσταντινούπολη είχαν αναλάβει οι τζιχαντιστές.

Ο Ουζμπέκος Αμπντουλκαντίρ Μασαρίποφ, που συνελήφθη στις 16 Ιανουαρίου, είχε ομολογήσει κατά τη διάρκεια της κράτησής του ότι είναι ο δράστης του μακελειού, στην Κωνσταντινούπολη, την ευθύνη για την οποία ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος.

Ο Μασαρίποφ, που γεννήθηκε το 1983, φυλακίστηκε σήμερα με απόφαση δικαστηρίου της Κωνσταντινούπολης, μετέδωσε το ιδιωτικό πρακτορείο ειδήσεων Dogan.

Διώκεται κυρίως για “συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση”, “δολοφονία περισσοτέρων του ενός ανθρώπων” και “απόπειρα ανατροπής της συνταγματικής τάξης”, σύμφωνα με το φιλοκυβερνητικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αμερικανίδα δικαστής «αδειάζει» τον Τραμπ δίνοντας εντολή να ενημερώνονται οι μετανάστες 21 ημέρες πριν την απέλαση
Η δικαστής Σάρλοτ Σουίνι διατηρεί την προσωρινή απαγόρευση απελάσεων από την Πολιτεία του Κολοράντο με βάση τον Νόμο περί Αλλοδαπών Εχθρών του 1798
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ 1
Σφαγή τουριστών στην Ινδία: Στους 28 οι νεκροί από την ένοπλη επίθεση της μαχητικής ομάδας «Αντίσταση του Κασμίρ»
Γραφικά βίντεο που δημοσιεύθηκαν από ντόπιους στα social media έδειχναν τραυματισμένους τουρίστες να κείτονται σε λίμνες αίματος, ενώ οι συγγενείς τους ούρλιαζαν και παρακαλούσαν για βοήθεια
Ινδοί αστυνομικοί φρουρούν σε σημείο ελέγχου μετά από ύποπτη επίθεση μαχητών, κοντά στο Pahalgam στην περιοχή Anantnag του νότιου Κασμίρ