Δευτέρα, 29 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Γαλλία: Έκλεψαν 11 τσάντες Hermes από την κουνιάδα του εμίρη του Κατάρ – Ταξίδευε με τρένο για το Παρίσι

Γαλλία: Έκλεψαν 11 τσάντες Hermes από την κουνιάδα του εμίρη του Κατάρ – Ταξίδευε με τρένο για το Παρίσι
Φωτογραφία: Reuters

Προσωπικές αποσκευές της κουνιάδας του εμίρη του Κατάρ έκαναν «φτερά» στη διάρκεια ταξιδιού της με τρένο από τον σταθμό των Καννών προς το Παρίσι στη Γαλλία.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα της Γαλλίας, Le Parisien, 11 πολυτελείς τσάντες που ανήκαν στο εν λόγω συγγενικό πρόσωπο του εμίρη του Κατάρ, Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ Θανί εκλάπησαν χθες Σάββατο (27.07.2024).

Η γυναίκα συνοδευόμενη από την οικονόμο της, επιβιβάστηκε σε τρένο της TGV στο σταθμό των Καννών την ημέρα του περιστατικού.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ανακάλυψε ότι είχαν κλαπεί 11 τσάντες της πολυτελούς μάρκας Hermès. Σύμφωνα με τη Le Parisien, οι αποσκευές περιείχαν «πολύτιμα προσωπικά αντικείμενα».

Το τρένο σταμάτησε και παρέμεινε για περίπου είκοσι λεπτά στο σταθμό της Τουλόν προκειμένου να διεξαχθεί έρευνα. Μέχρι στιγμής πάντως, παραμένουν άφαντες τόσο οι τσάντες, όσο και οι δράστες.

 «Η SNCF δεν είναι υπεύθυνη για τις απολεσθείσες ή κλαπείσες αποσκευές. Οι επιβάτες είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη φροντίδα των αποσκευών τους», είναι η απάντηση της εταιρείας.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις