Site icon NewsIT

Γαλλία: Νηπιαγωγός χτύπησε 3χρονη και την ψέκασε με υγρό ενώ το παιδί φώναζε «μαμά»

10.09.2024 | 18:30
Γαλλία: Νηπιαγωγός χτύπησε 3χρονη και την ψέκασε με υγρό ενώ το παιδί φώναζε «μαμά»

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στη Γαλλία ένα βίντεο που δείχνει μία δασκάλα να χτυπάει ένα τρίχρονο παιδί στο νηπιαγωγείο και στη συνέχεια να ψεκάζει ένα υγρό στο πρόσωπό του, καθώς εκείνο φωνάζει «μαμά!».

Το βίντεο με τη δασκάλα να χτυπάει την 3χρονη μέσα στην τάξη νηπιαγωγείου, δημοσιοποιήθηκε από δικηγόρο κι έχει προκαλέσει οργή στο Παρίσι αλλά και σε όλη τη Γαλλία ενώ σε εξέλιξη είναι και ποινική έρευνα για το τραγικό περιστατικό.

Η δασκάλα φέρεται, επίσης, να ψέκασε ένα άγνωστο υγρό στο πρόσωπο του μικρού παιδιού, καθώς εκείνο φώναζε τη μαμά του. 

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου, την πρώτη ημέρα της σχολικής χρονιάς στο σχολείο Frères-Voisins στο 15ο διαμέρισμα της πόλης.

Η δασκάλα φαίνεται να στέκεται πάνω από το παιδί που ούρλιαζε και έκλαιγε πριν το χτυπήσει στην πλάτη με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα.

Η Vanessa Edberg, δικηγόρος που εκπροσωπεί τους γονείς του κοριτσιού, η οποία δημοσίευσε το βίντεο στο X, δήλωσε την Τρίτη: «Τη χτύπησε στην πλάτη. Αυτό που συνέβη είναι εξαιρετικά σοβαρό».

Ακόμα, λέγεται ότι η δασκάλα άρπαξε ένα μικρό μπουκάλι και «ψέκασε ένα προϊόν αγνώστου προελεύσεως στο πρόσωπο του παιδιού», πρόσθεσε η δικηγόρος που έκανε καταγγελία στην αστυνομία εκ μέρους της οικογένειας.

Την δασκάλα κατέγραψε κρυφά η μητέρα ενός άλλου παιδιού, η οποία βρισκόταν στην τάξη όλη την ημέρα.

Ο πατέρας του κοριτσιού δήλωσε στην εφημερίδα Le Parisien: «Έχουν ξαναχτυπήσει την κόρη μου και στο παρελθόν, γι’ αυτό το παιδί είχε πάθει κρίση και η μητέρα που ήταν εκεί αποφάσισε να βιντεοσκοπήσει διακριτικά».

Αφού δέχτηκε το χτύπημα, το κοριτσάκι πήγε στη γωνία και ούρλιαζε «Μαμά!».

Αφού το ψέκασε με το υγρό, η δασκάλα ακούγεται να λέει: «Ορίστε, αισθάνεσαι καλά εκεί;».

Οι γονείς δεν γνώριζαν αρχικά για την ύπαρξη του βίντεο, αλλά η γυναίκα που το τράβηξε το παρέδωσε δύο μέρες μετά, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η δασκάλα παραδέχτηκε τα πάντα και ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια.

Ο Philippe Goujon, ο δήμαρχος του 15ου διαμερίσματος στο Παρίσι, δήλωσε: «Αυτό συνέβη την επομένη της έναρξης της σχολικής χρονιάς. Η δασκάλα συνελήφθη και αντικαταστάθηκε αμέσως».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version