Παρασκευή, 6 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Γαλλία: Ο Πελικό ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια, κατέθεσε η νύφη του

Γαλλία: Ο Πελικό ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια, κατέθεσε η νύφη του
EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

Μετά τις καταθέσεις της Ζιζέλ Πελικό και της κόρης της, ανατριχίλα προκαλούν όσα κατέθεσε η νύφη του Ντομινίκ Πελικό στη δίκη που συνεχίζει να σοκάρει τη Γαλλία και όλο τον κόσμο. 

Η νύφη του Ντομινίκ Πελικό που νάρκωνε τη γυναίκα του και άφηνε άγνωστους άνδρες να τη βιάζουν επί εννέα ολόκληρα χρόνια στο σπίτι τους στη Γαλλία ισχυρίστηκε ότι τον έπιασε να αυνανίζεται και ότι ζήτησε από τις εγγονές του να ποζάρουν γυμνές γι’ αυτόν.

Η Aurore Lemaire, 37 ετών, θυμήθηκε στο δικαστήριο μια οδυνηρή στιγμή το 2020 που οι μικρές της κόρες ήταν στο σούπερ μάρκετ με τον Ντομινίκ και τη Ζιζέλ, 72 ετών, όταν ζήτησαν από τον παππού τους να τους αγοράσει ένα παιχνίδι.

«Εκείνος τους απάντησε: Θα χαρώ πολύ να σας το αγοράσω αν ποζάρετε γυμνές για μένα», είπε.

«Η αστυνομία βρήκε επίσης φωτογραφίες μου, γυμνή στο ντους. Ήταν ένα πραγματικό σοκ» συνέχισε, σύμφωνα με την Dailymail.

H κατάθεση της κόρης του Ντομινίκ Πελικό

Ο Ντομινίκ Πελικό έσκυψε το κεφάλι και έκλαιγε στο εδώλιο του κατηγορουμένου στην Αβινιόν, καθώς η 45χρονη κόρη του έλεγε πως πίστευε ότι είχε ναρκώσει και εκείνη, αφού η αστυνομία της έδειξε φωτογραφίες της που την έδειχναν αναίσθητη σε ένα κρεβάτι με τα εσώρουχα της μητέρας της.

Ανάμεσα σε παύσεις για να πάρει ανάσα, είπε στο δικαστήριο: «Βρίσκομαι εδώ ως παιδί και κόρη του βασικού κατηγορούμενου και ως θύμα μιας αβάσταχτης θηριωδίας».

«Στις 8.25 μ.μ. της 2ας Νοεμβρίου 2020, η οικογένειά μου άλλαξε. Πριν από αυτό ήμασταν μια ενωμένη οικογένεια. Αγαπούσα τον πατέρα μου».

«Τον γνώρισα ως έναν στοργικό πατέρα χωρίς καμία υποψία ανάρμοστης ματιάς ή ανεπιθύμητου αγγίγματος» είπε και συνέχισε:

«Τότε η μητέρα μου με πήρε τηλέφωνο για να μου πει ότι υπήρχε πρόβλημα με τον πατέρα μου. Φαντάστηκε ότι βρίσκεται στην εντατική, ότι πεθαίνει. Αλλά μου λέει ότι ο πατέρας μου τη νάρκωνε για χρόνια, ώστε άγνωστοι να τη βιάζουν στο κρεβάτι».

«Λέει ότι έχει δει φωτογραφίες από αυτό που της συνέβη και ότι η αστυνομία θέλει να της δείξει βίντεο από αυτό που συνέβη».

«Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Ευτυχώς ο σύζυγός μου ήταν εκεί και ο 6χρονος γιος μου επίσης. Τον πήραμε μακριά για να μην ακούσει τις κραυγές».

«Η μητέρα μου ήταν μόνη στο σπίτι όπου την είχαν βιάσει τόσοι πολλοί ξένοι».

«Το πρωί πήγα τον γιο μου στο σχολείο, αλλά δεν μπορώ να του πω ότι δεν θα ξαναδεί ποτέ τον παππού που αγαπάει τόσο πολύ».

Μετά με καλεί η αστυνομία και μου λέει ότι έχει κάτι να μου δείξει. «Μου λέει να καθίσω και μου λέει ότι έχει δύο φωτογραφίες να μου δείξει.

Η Caroline συνέχισε: «Η πρώτη φωτογραφία είναι μιας γυναίκας που φαίνεται ότι κοιμάται ξαπλωμένη στο πλάι με το φως αναμμένο. Μπορούμε να δούμε το πίσω μέρος της».

Η δεύτερη φωτογραφία, η ίδια θέση, το ίδιο εσώρουχο, το ίδιο φόντο. Ακόμα δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου και μετά ο αστυνομικός λέει. «Αλλά σίγουρα είσαι εσύ με αυτή το καφέ σημάδι στο μάγουλό σου».

«Ανακαλύπτω ότι ο πατέρας μου με φωτογράφισε εν αγνοία μου. Κατάλαβα αμέσως ότι ήμουν εγώ σε αυτές τις φωτογραφίες. Δεν κοιμάμαι έτσι. Οπότε πιστεύω ακράδαντα ότι με ναρκώνει».

«Δεν προσπαθώ να υπονομεύσω τον πατέρα μου [αλλά] πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη» λέει η κόρη του σε απόγνωση.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις