Κόσμος

Γαλλία: Υποψήφια βουλευτής το «τερμάτισε» με το photoshop – Τι απαντά η ίδια στους κατακριτές της

«Λιγάκι» το παράκανε μια υποψήφια βουλευτής στην Γαλλία, η οποία είπε να… αξιοποιήσει τις δυνατότητες του Photoshop.

Η υποψήφια βουλευτής στην Γαλλία Juliette de Causans θέλησε να «ρετουσάρει» την εικόνα της στην αφίσα της υποψηφιότητάς της με το κόμμα «Europe Ecologie Egalite».

Ωστόσο το αποτέλεσμα δεν είναι απλά ένα ρετουσάρισμα, αλλά… ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος!

Η αφίσα προκάλεσε σάλο. με πολλούς να μιλούν ακόμα και για παραπλάνηση του κοινού. Η ίδια υποστήριξε τον εαυτό της λέγοντας πως το έκανε για την ενίσχυση του σκοπού της, και πως έχει δικαίωμα στην ωραία φωτογραφία.

Δείτε την τρομερή αλλαγή

gallia gallia

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σοκαριστικές μαρτυρίες για ανθρώπινα πειράματα και βασανιστήρια σε στρατόπεδο συγκέντρωσης στη Βόρεια Κορέα - «Χρειαζόμασταν "αντικείμενα" για ενίσχυση του στρατού»
Πρώην κρατούμενοι και διοικητικοί υπάλληλοι του Camp 22 επιβεβαίωσαν τη φρίκη που βίωναν οι κρατούμενοι μέσα στο στρατόπεδο συγκέντρωσης και περιγράφουν όσα είδαν με τα μάτια τους
Η σημαία της Βόρειας Κορέας