Κόσμος

Gatwick: Άνοιξε… μέχρι νεωτέρας μετά τις νέες αναφορές για drone

Κωμικοτραγική είναι η κατάσταση στο αεροδρόμιο Gatwick της Βρετανίας, αφού παρ' ότι άνοιξε τι πρωί της Παρασκευής (21.12.2018), τελικά έκλεισε και πάλι, αφού υπήρξαν ξανά αναφορές για άγνωστο drone!!

Υπενθυμίζεται ότι το Gatwick είχε κλείσει το απόγευμα της Πέμπτης, πάλι μετά από αναφορές για drone, για πολλές ώρες, προκαλώντας απίστευτη ταλαιπωρία στους επιβάτες οι οποίοι αναγκάστηκαν να κοιμηθούν εκεί το βράδυ.

Οι πτήσεις ξεκίνησαν εκ νέου λίγη ώρα μετά. «Οι πτήσεις συνεχίζονται στο Γκάτγουικ έπειτα τις πληροφορίες για ένα drone στην περιοχή» επισήμανε.

«Καθώς πραγματοποιούσαμε ελέγχους, οι απογειώσεις και προσγειώσεις ανεστάλησαν. Επρόκειτο για ένα προληπτικό μέτρο, καθώς η ασφάλεια παραμένει βασική προτεραιότητά μας. Τα στρατιωτικά μέτρα, που έχουμε εφαρμόσει στο αεροδρόμιο, μας παρείχαν τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις, ότι είναι ασφαλές να ανοίξουμε και πάλι τους διαδρόμους προσγείωσης-απογείωσης».

Σύμφωνα με τον βρετανικό αερολιμένα, επιβεβαιώθηκε ότι εθεάθη ένα drone κοντά στον διάδρομο προσγείωσης-απογείωσης σήμερα το βράδυ, το περιστατικό ερευνήθηκε και κατόπιν ελήφθη η απόφαση να ξεκινήσουν και πάλι οι πτήσεις.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Κίνα θα μειώσει τις εισαγωγές ταινιών του Χόλιγουντ λόγω του εμπορικού πολέμου με τις ΗΠΑ
Σε επίσημη ανακοίνωση της Κίνας για το θέμα αναφέρεται ότι «η λάθος κίνηση της αμερικανικής κυβέρνησης να κάνει κατάχρηση των δασμών στην Κίνα θα μειώσει αναπόφευκτα περαιτέρω την προτίμηση του εγχώριου κοινού προς τις αμερικανικές ταινίες»
Το Εθνικό Λαϊκό Κογκρέσο (NPC), στη Σαγκάη, Κίνα
New York Times: «Χωρίς καταφύγιο» οι Αμερικανοί εισαγωγείς – Οι δασμοί Τραμπ παραλύουν τις εφοδιαστικές αλυσίδες
«Κι αν αλλάξουν τα δεδομένα και η παραγωγή στις ΗΠΑ πάψει να είναι βιώσιμη, τι θα κάνω τότε το εργοστάσιο στην Αμερική;» διερωτάται ο 52χρονος Τζέικομπ Ρόθμαν
Εργοστάσιο