Κόσμος

Γάζα: Τις σορούς δύο στρατιωτών πήρε πίσω το Ισραήλ

Μετά από επιχείρηση στη Λωρίδα της Γάζας το Ισραήλ πήρε πίσω τις σορούς δύο στρατιωτικών ανακοίνωσε σήμερα ο ισραηλινός στρατός.

«Στη διάρκεια επιχείρησης στη Λωρίδα της Γάζα, τα πτώματα των ομήρων Νικ Μπέιζερ (19 ετών) και Ρον Σέρμαν (19 ετών) ανακτήθηκαν από ισραηλινούς στρατιώτες και επιστράφηκαν στο Ισραήλ», ανέφερε η ανακοίνωση του στρατού.

Ο ισραηλινός στρατός είχε προηγουμένως ανακοινώσει πως ανέκτησε το πτώμα ενός γαλλοϊσραηλινού ομήρου, του Ελιά Τολεντανό, ο οποίος είχε απαχθεί από μαχητές της Χαμάς στη διάρκεια του μουσικού φεστιβάλ Tribe of Nova στις 7 Οκτωβρίου, ημέρα της αιματηρής επίθεσης του ισλαμιστικού παλαιστινιακού κινήματος στο ισραηλινό έδαφος.

Ο στρατός έχει ανακτήσει συνολικά οκτώ πτώματα και εκτιμά ότι 132 όμηροι εξακολουθούν να βρίσκονται μέσα στη Λωρίδα της Γάζας, ζωντανοί ή νεκροί.

Ο στρατός ανακοίνωσε εξάλλου σήμερα το θάνατο χθες, Πέμπτη, ενός στρατιώτη στη διάρκεια μαχών στη Γάζα, του 117ου από την αρχή της χερσαίας ισραηλινής επίθεσης στις 27 Οκτωβρίου.

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Απελπισία στα χαλάσματα μετά τον φονικό σεισμό στη Μιανμάρ - Σοκαριστικό βίντεο με μαίες που προσπαθούν να σώσουν νεογέννητα
«Δεν νομίζω ότι υπάρχει ελπίδα» λέει 25χρονος που προσπάθησε να σώσει τη γιαγιά του και τους θείους του από γκρεμισμένο κτήριο - Η στιγμή που γυναίκα γεννά στον δρόμο
Διασώστες στα χαλάσματα κτηρίου της Μπανγκόνγκ
Η στιγμή που τα νερά πισίνας σαρώνουν πεζούς στην Κίνα λόγω του σεισμού των 7,7 Ρίχτερ στη Μιανμάρ - Συγκλονιστικό βίντεο
Οι κάτοικοι στη Γιουνάν της Κίνας, στα σύνορα με τη Μιανμάρ, έζησαν εφιαλτικές στιγμές όταν εξαιτίας του σεισμού των 7,7 Ρίχτερ ξεχείλισαν το νερό της πισίνας σε ταράτσα κτιρίου
Νερά πισίνας σαρώνουν πεζούς στη Γιουνάν της Κίνας μετά τον σεισμό των 7,7 Ρίχτερ στη Μιανμάρ
«Και η Ελλάδα κινδυνεύει από σεισμούς όπως αυτός στη Μιανμάρ» λέει ο Άκης Τσελέντης
«Ακόμα και μακρινοί σεισμοί μεγέθους 7,5 έως 8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ μπορούν να επηρεάσουν στην Ελλάδα τα πολύ ψηλά κτίρια, μεγάλες γέφυρες, αγωγούς παροχής φυσικού αερίου και ανεμογενήτριες»
Διασώστες στα συντρίμμια κτιρίου μετά τον σεισμό στη Μιανμάρ
Παραλίγο τραγωδία πάνω από την Ουάσινγκτον - Airbus κινδύνευσε να συγκρουστεί με στρατιωτικό αεροσκάφος
Η FAA σκοπεύει να ζητήσει 2.000 προσλήψεις ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας φέτος, μετά τις ελλείψεις προσωπικού που αποκαλύφθηκαν στον απόηχο της αεροπορικής τραγωδίας της 29ης Ιανουαρίου
Ένα Aibus της Delta Airlines