Site icon NewsIT

Γεωργία: Η τραγική στιγμή που 24χρονη Ρωσίδα σκοντάφτει και σκοτώνεται όσο φίλη της την τραβά βίντεο

02.10.2024 | 20:26
Γεωργία: Η τραγική στιγμή που 24χρονη Ρωσίδα σκοντάφτει και σκοτώνεται όσο φίλη της την τραβά βίντεο

Ανατριχίλα προκαλούν τα πλάνα με τις τελευταίες στιγμές της 24χρονης από τη Ρωσία που περπατά ανέμελη σε δρόμο της Τυφλίδας με μία φίλη της τραβώντας βίντεο, όταν ξαφνικά σκοντάφτει και τελικά βρίσκει τραγικό θάνατο.

Το βίντεο που πραγματικά συγκλονίζει δείχνει την νεαρή κοπέλα με καταγωγή από την Ρωσία να καταγράφει τη φίλη της σε μία χαρούμενη στιγμή τους μέχρι που το νήμα της ζωής  της άτυχης Αρίνα Γκλαζουνόβα κόβεται απότομα και αναπάντεχα μετά από μία πτώση και ο χρόνος «παγώνει».

Οι δύο φίλες χορεύουν και τραγουδούν, πιθανόν πηγαίνοντας ή γυρνώντας από κάποια βόλτα, στον δρόμο. Ενώ λοιπόν τραγουδάει και πίνει η Αρίνα, η φίλη της την καταγράφει με την κάμερα του κινητού της να σκοντάφτει σε τοιχίο, να πέφτει κάτω και τελικά να πεθαίνει.

Οι τελευταίες στιγμές της 24χρονης Αρίνα Γκλαζουνόβα καταγράφηκαν σε ένα σκληρό βίντεο που τραβήχτηκε στην Τιφλίδα της Γεωργίας.

Τα πλάνα δείχνουν την Αρίνα, που κατάγεται από τη Μόσχα, να περπατάει σε ένα πεζοδρόμιο τραγουδώντας την επιτυχία «For The Last Time» του ρωσικού συγκροτήματος Hunger Boys.

Καθώς περπατάει στο πεζοδρόμιο, η Αρίνα κοιτάζει προς την κάμερα του τηλεφώνου της φίλου της χωρίς όμως να κοιτάζει πού πηγαίνει.

Παρόλο που η 24χρονη συνεχίζει να τραγουδάει, ξαφνικά πέφτει και στα μάτια της φίλης της καθρεπτίζεται ο τρόμος. Η 24χρονη πέφτει ξαφνικά σκοντάφτει, πέφτει από το τοιχίο με το κεφάλι και καταλήγει σε υπόγειο πέρασμα.

Οι κραυγές της άτυχης νεαρής γυναίκας ακούγονται για λίγο στο βίντεο μέχρι η οθόνη να σβήσει. Η Αρίνα Γκλαζουνόβα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά πέθανε από τραύματα στο κεφάλι αλλά και σπασμένο λαιμό.

Στο σημείο όπου καταγράφηκε η τραγωδία οι περαστικοί αφήνουν λουλούδια τιμώντας τη μνήμη της άτυχης γυναίκας που άφησε την τελευταία της πνοή στις 27 Σεπτεμβρίου.

Tags:

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version