Κόσμος

Γερμανία: Γιγαντιαία έρευνα σε 30.000 ύποπτους για υπόθεση παιδεραστίας

Τεράστια δικαστική έρευνα στη Γερμανία για υπόθεση παιδεραστίας. Στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης περίπου 30.000 άτομα που είναι ύποπτα.

Όπως ανακοίνωσαν οι αρχές της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας στη Γερμανία τη Δευτέρα (29.06.2020) οι έρευνες επικεντρώνονται σε βάρος περίπου 30.000 εμπλεκομένων σε μία εκτεταμένη υπόθεση παιδεραστίας στο δυτικό τμήμα της χώρας.

“Θέλουμε να βγάλουμε από την ανωνυμία του Ίντερνετ τους δράστες που κακοποιούν παιδιά και αυτούς που τους υποστηρίζουν”, δήλωσε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο Πέτερ Μπίζενμπαχ, υπουργός Δικαιοσύνης του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας όπου ξέσπασε το σκάνδαλο.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι ευλογίες του πάπα Φραγκίσκου από το «papa mobile», το μήνυμά του για το Πάσχα και η αναφορά στους Χριστιανούς της Γάζας
Ο Αργεντινός πάπας ζήτησε και πάλι κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και απελευθέρωση των ομήρων, όπως και να «παρασχεθεί βοήθεια στον κόσμο, ο οποίος πεινάει και προσμένει ένα μέλλον ειρήνης»
Ο πάπας Φραγκίσκος