Κόσμος

Γερμανία: Μεγάλες πόλεις έμειναν χωρίς αριθμούς έκτακτης ανάγκης για πάνω από μια ώρα

Οι αριθμοί κλήσης έκτακτης ανάγκης ήταν εκτός λειτουργίας τα ξημερώματα σε ένα τμήμα της Γερμανίας, χωρίς ακόμη να έχει γίνει γνωστός ο λόγος, ανακοίνωσαν οι αρχές, σημειώνοντας ότι η λειτουργία τους αποκαταστάθηκε στις αρχές του πρωινού.

Η διακοπή διήρκεσε λίγο περισσότερο από μια ώρα και σημειώθηκε μεταξύ 05:30 και 06:40 ώρα Ελλάδος σε αρκετές περιφέρειες της Γερμανίας, σύμφωνα με το Ομοσπονδιακό Γραφείο Προστασίας του Πληθυσμού και Βοήθειας σε περίπτωση Καταστροφής (BBK) και της Deutsche Telekom.

Οι αριθμοί κλήσης έκτακτης ανάγκης 110 και 112 βρισκόντουσαν προσωρινά εκτός λειτουργίας σε αρκετές μεγάλες πόλεις, όπως το Βερολίνο, η Φρανκφούρτη ή το Αμβούργο, όπως και σε πολλά κρατίδια, μεταξύ των οποίων αυτά της Ρηνανίας-Βόρειας Βεστφαλίας, που είναι το μεγαλύτερο της χώρας, της Έσσης, της Βάδης-Βιρτεμβέργης ή ακόμη της Κάτω Σαξονίας.

Καμία διευκρίνιση δεν έχει δοθεί μέχρι στιγμής για τις ενδεχόμενες συνέπειες αυτής της διακοπής λειτουργίας ούτε για τα αίτιά της.

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ξεπέρασαν τους 2.000 οι νεκροί από τα 7,7 Ρίχτερ στη Μιανμάρ - Μία εβδομάδα εθνικού πένθους κηρύχτηκε στη χώρα
Στη Μιανμάρ θα σταματήσει αύριο κάθε δραστηριότητα για ένα λεπτό στις 12:51 και δύο δευτερόλεπτα τοπική ώρα (08:21 το πρωί ώρα Ελλάδας), τη στιγμή που γινόταν ο σεισμός των 7,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ
Προσωπικό διάσωσης μπροστά από τα συντρίμμια κτιρίου που κατέρρευσε από τον σεισμό στην πόλη Μανταλέι της Μιανμάρ
Ο Τραμπ κόβει την ιστορική μανόλια που φυτεύτηκε στον Λευκό Οίκο επί προεδρίας Άντριου Τζάκσον πριν από 200 χρόνια
«Όλα πρέπει να τελειώσουν, και αυτό το δέντρο είναι πολύ επικίνδυνο για την ασφάλεια, στην είσοδο του Λευκού Οίκου και πρέπει τώρα να αφαιρεθεί», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ
Η ιστορική μανόλια του Άντριου Τζάκσον που ήταν Πρόεδρος των ΗΠΑ από το 1829 έως το 1837