Κόσμος

Γερμανία: Μειώθηκαν οι άνεργοι το Σεπτέμβριο


Η πρώτη αισιόδοξη είδηση για την ανεργία έρχεται από τη Γερμανία.

Σύμφωνα με ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters ο αριθμός των ανέργων στη μεγαλύτερη οικονομία της ευρωζώνης μειώθηκε κατά 12.000, μόνο για το μήνα Σεπτέμβριο.

Αν τα στοιχεία επιβεβαιωθούν η εξέλιξη είναι πολύ θετική για την γερμανική  οικονομία καθώς οι αναλυτές εκτιμούσαν μόλις την περασμένη εβδομάδα ότι οι άνεργοι στη χώρα, όχι μόνο δεν θα μειωθούν, αλλά θα αυξηθούν κατά 20.000.

Μ. Μπαγιώτα

Κόσμος

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Οι Γάλλοι δεν μιλούν γερμανικά χάρη στις ΗΠΑ» λέει ο Λευκός Οίκος απαντώντας για το Άγαλμα της Ελευθερίας
«Μονάχα χάρη στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής οι Γάλλοι δεν μιλούν γερμανικά σήμερα, επομένως θα έπρεπε να είναι πολύ ευγνώμονες προς τη μεγάλη χώρα μας»
Το Άγαλμα της Ελευθερίας