Κόσμος

Γερμανία: Οργή για αστυνομικούς που έκαναν… push ups στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος – Εικόνες ντροπής

Χαμός έχει προκληθεί από τις εικόνες ντροπής στο μνημείο του Ολοκαυτώματος στην Γερμανία, με αστυνομικούς να κάνουν… push ups πάνω σε επιτάφια πλάκα!

Όπως φαίνεται στις εικόνες που δημοσίευσε ο γερμανικός Τύπος και κάνουν το γύρο του διαδικτύου,  ένστολοι αστυνομικοί να κάνουν ασκήσεις με τα χέρια τους τοποθετημένα στα κενοτάφια.

Το βίντεο το τράβηξαν οι ίδιοι οι αστυνομικοί θέλοντας προφανώς να δείξουν πόσο «μάγκες» είναι που περιφρονούν έτσι τις χαμένες ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων από τους ναζί.

https://www.youtube.com/watch?v=KGvx3DgvDE0

«Το μνημείο του Ολοκαυτώματος δεν είναι παιδική χαρά»

Η αρχηγός της αστυνομίας, Μπάρμπαρα Σλόβικ, ανέφερε πως θα ερευνήσει το περιστατικό, τονίζοντας πως «η συμπεριφορά των συναδέλφων δεν σέβεται αυτό που αντιπροσωπεύει το μνημείο και επίσης προσβάλλει τη μνήμη όσων δολοφονήθηκαν».

Το συνδικάτο GdP, το οποίο εκπροσωπεί τους αστυνομικούς ζήτησε συγγνώμη και καταδίκασε την ανάρμοστη πράξη των αξιωματικών, προμηνύοντας ότι θα υπάρξουν συνέπειες.

«Το μνημείο του Ολοκαυτώματος δεν είναι παιδική χαρά», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Ιταλία πενθεί: Για τρεις μέρες σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Πάπα Φραγκίσκου
Αύριο θα συνεδριάσει εκτάκτως το υπουργικό συμβούλιο της ιταλικής κυβέρνησης, για τον καθορισμό των λεπτομερειών σχετικά με την υποδοχή των προσκυνητών και των πολιτικών και θρησκευτικών ηγετών που θα μεταβούν στη Ρώμη
Πιστοί αποτίουν φόρο τιμής στον Πάπα Φραγκίσκο
Ισημερινός: Έσυραν έναν Βρετανό έξω από αστυνομικό τμήμα που κατηγορούνταν για φόνο και τον έκαψαν ζωντανό
Μια ομάδα ντόπιων που ζητούσε δικαιοσύνη εισέβαλε στο αστυνομικό τμήμα, άρπαξε τον άντρα και τον έσυρε στο καταφύγιο άγριας ζωής Cuyabeno, όπου τον έκαψε ζωντανό
Αστυνομία Ισημερινού