Κόσμος

Γιατί δεν χαίρεται ο Μπάρον και δεν χαμογελάει, Μελάνια;

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους υποδέχθηκαν στον Λευκό Οίκο η Μελάνια Τραμπ και ο γιος της Μπάρον. Όμως, αυτό που έκανε εντύπωση ήταν η έκφραση που είχε ο μικρός γιός του Ντόναλντ Τραμπ σε όλη την διάρκεια της τελετής.

Ο Μπάρον ήταν ανέκφραστος και ίσως λίγο “στραβωμένος”. Σα να έκανε καταναγκαστικά έργα. Σε αντίθεση με την μητέρα του Μελάνια Τραμπ, που δεν έκρυβε την χαρά της. Άλλωστε είναι τα πρώτα Χριστούγεννα για τους Τραμπ στον Λευκό Οίκο. Το μάτι όλων έπεσε και πάνω στις σέξι δερμάτινες μπότες που φορούσε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Για την ιστορία το επίσημο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Λευκού Οίκου είναι από το Γουισκόνσιν προσφορά της οικογένειας Τσάπμαν.

christmastree christmastree christmastree christmastree christmastree

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ανακοίνωσε 800 δισ. ευρώ για αμυντικές δαπάνες κι ενεργοποίηση της ρήτρας διαφυγής
Τι προβλέπει το σχέδιο «ReArm Europe» που παρουσίασε η πρόεδρος της Κομισιόν. Ανακοίνωσε και δάνεια 150 δισ. ευρώ για εξοπλιστικά. «Η Ευρώπη είναι έτοιμη να δράσει τόσο αποφασιστικά όσο επιβάλλει η κατάσταση» διερωτήθηκε
Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν