Site icon NewsIT

Γιατί όλοι έχουν λατρέψει τον γάτο Coby!

23.02.2016 | 21:34
Γιατί όλοι έχουν λατρέψει τον γάτο Coby!

Μετρά 279.000 followers στο Instagram και η φήμη του αρχίζει να εξαπλώνεται με απίστευτους ρυθμούς. Ο λόγος για τον γάτο Coby που πρωτοεμφανίστηκε στα social media πριν από 8 μήνες.

Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στα μπλε ματάκια, το ολόλευκο τρίχωμα και τις υπέροχες πόζες του. Όλοι γίνονται θαυμαστές του και ακολουθούν τις σελίδες του αξιολάτρευτου γάτου σε Instagram και Facebook.

“Ο Coby έχει ακόμα μεγαλύτερη προσωπικότητα από τα μεγάλα μπλε μάτια του. Μου αρέσει ο τόνος, κλέβω εξώφυλλα και παίζω με το παπάκι μου στην μπανιέρα” είναι το μήνυμα που έχουν αναρτήσει οι ιδιοκτήτες του στο ίντερνετ.

Χαίρονται τη συντροφιά του κατοικίδιού τους και φροντίζουν να τον ντύνουν για διάφορες περιστάσεις και γιορτές. Ξεχωρίζει μια φωτογραφία του την παραμονή Πρωτοχρονιάς να δείχνει τον Coby έτοιμο να διασκεδάσει, φορώντας ένα παπιγιόν και έχοντας δίπλα του ένα ποτήρι σαμπάνιας.

Για τις απόκριες είχαν μάλιστα επιλέξει να τον ντύσουν πειρατή, συνοδεύοντας τη φωτογραφία του με τη λεζάντα “Yo ho ho, είμαι πειρατής πλέον! Happy Halloween από τον Coby!”

Πηγή: Dailymail

Tags: ,

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version