Σάββατο, 17 Αυγ.
32oC Αθήνα

Γκισλέιν Μάξγουελ: Η «μαστροπός» του Τζέφρι Επστάιν είναι «αφεντικό» στις φυλακές

Γκισλέιν Μάξγουελ: Η «μαστροπός» του Τζέφρι Επστάιν είναι «αφεντικό» στις φυλακές

Σε φυλακές που λίγο-πολύ παραπέμπουν σε μέγεθος στη Disneyland εκτίει την ποινή της η Γκισλέιν Μάξγουελ, η πρώην σύντροφος και συνεργάτιδα του παιδεραστή Τζέφρι Έπσταϊν. Τον περασμένο Ιούνιο, η 60χρονη καταδικάστηκε σε 20 χρόνια κάθειρξης αφού κρίθηκε ένοχη για τη συμμετοχή της στη σεξουαλική εμπορία ανηλίκων

Η «μαστροπός» του Τζέφρι Επστάιν, Γκισλέιν Μάξγουελ, καταδικάστηκε για σεξουαλική εμπορία ανηλίκων, συνωμοσία για να δελεάσει ανήλικο να ταξιδέψει για να κάνει παράνομες σεξουαλικές πράξεις ενώ κρίθηκε επίσης ένοχη για συνωμοσία για σεξουαλική διακίνηση ανηλίκων και για μεταφορά ανηλίκου με σκοπό την εγκληματική σεξουαλική δραστηριότητα. Η 60χρονη όμως φαίνεται ότι αφού μεταφέρθηκε σε κέντρο κράτησης χαμηλής ασφάλειας στο Ντάνμπερι του Κονέκτικατ δεν περνάει και τόσο άσχημα, όσο θα περίμενε κάποιος. 

Δημοσιεύματα σε διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν ότι η καταδικασμένη «μαστροπός» του παιδόφιλου Τζέφρι Επστάιν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στις φυλακές και… αγαπητή σε μια κλίκα ισχυρών κρατουμένων. Η Γκισλέιν Μάξγουελ εργάζεται στη βιβλιοθήκη, φτιάχνει κεραμικά και διοργανώνει διαγωνισμούς με επιτραπέζια παιχνίδια. 

Οι συγκρατούμενες της πρότειναν μάλιστα να τις εκπροσωπήσει και σε ένα τουρνουά ντάμας, αφού την εκτιμούν και για την ευφυΐα της. Και πρόκειται για μεγάλη υπόθεση, καθώς η νικήτρια πτέρυγα κερδίζει ένα ξεχωριστό γεύμα. 

Πέρα όμως από τα παιχνίδια με τις συγκρατούμενες της, η «μαστροπός» του παιδόφιλου Τζέφρι Επστάιν κάνει καθημερινά περιπάτους, έχει πρόσβαση σε μαθήματα κροσέ και πηγαίνει για τρέξιμο τουλάχιστον μια ώρα την ημέρα. 

 

Η Γκισλέιν Μάξγουελ πρόκειται πάντως να μείνει στην φυλακή μέχρι και το 2037…

Με πληροφορίες από New York Post και Daily Mail 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις