Τρίτη, 27 Αυγ.
32oC Αθήνα

Γυμνάστρια σκοτώθηκε προσπαθώντας να βγάλει selfie κοντά στο κάστρο «Ωραία Κοιμωμένη» στη Βαυαρία

Γυμνάστρια σκοτώθηκε προσπαθώντας να βγάλει selfie κοντά στο κάστρο «Ωραία Κοιμωμένη» στη Βαυαρία
Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η προσπάθεια 23χρονης γυμνάστριας να βγάλει μια εντυπωσιακή selfie στη Βαυαρία. Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια του συντρόφου της και δύο φίλων τους. 

Η 23χρονη γυμνάστρια Natalie Stichova που βρισκόταν με δύο φίλους και τον σύντροφό της στο κάστρο «Ωραία Κοιμωμένη» της Walt Disney στη Βαυαρία της Γερμανίας, έπεσε στο κενό καθώς προσπαθούσε να βγάλει μία selfie για να την αναρτήσει στο Instagram στις 15 Αυγούστου.

Ένας φίλος της Natalie Stichova δήλωσε στα γερμανικά μέσα ενημέρωσης πως σκετόταν πολύ κοντά στην άκρη του γκρεμού όταν γλίστρησε ενώ έστηνε τη λήψη μπροστά στον φακό.

«Έπεσε από ύψος περίπου 80 μέτρων. Δεν θα μάθουμε ποτέ αν γλίστρησε ή αν έσπασε ένα κομμάτι από την άκρη του βράχου», διευκρίνισε.

Η αστυνομία περιέγραψε τη διαδρομή ως «προκλητική ανάβαση».

Η Natalie Stichova αρχικά επέζησε από τη τρομακτική πτώση και μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο.

Η οικογένειά της πήρε την απόφαση να διακόψει τη μηχανική υποστήριξη λόγω μη αναστρέψιμης εγκεφαλικής βλάβης την περασμένη Τετάρτη.

Η 23χρονη ήταν διάσημη στην πατρίδα της και είχε αρχίσει να προπονεί νέους αθλητές. Πολύ συχνά ανέβαζε στο Instagram φωτογραφίες από τα ταξίδια της.

Ο σύλλογός της Sokol Pribram Sports Gymnastics εξέφρασε με ανακοίνωσή του τα συλλυπητήριά του.

«Με βαθιά λύπη σας ανακοινώνουμε ότι η υπέροχη φίλη, γυμνάστρια, εκπρόσωπος και προπονήτριά μας, Natalie Stichova, μας άφησε για πάντα εξαιτίας ενός τραγικού δυστυχήματος. Έχασε τη μάχη για τη ζωή στις 21 Αυγούστου στις 5.30 π.μ. Η Natalie σκόρπισε χαμόγελα σε όλη τη σύντομη ζωή της και έτσι θα τη θυμόμαστε για πάντα».

«Δεν υπάρχει κανείς που να μην την αγάπησε. Η Νάταλι μας ήταν ο πιο γλυκός άνθρωπος», ανέφερε από την πλευρά της η συντετριμμένη μητέρα της αθλήτριας.

Πληροφορίες από Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις