Site icon NewsIT

Η καλύτερη πρόταση γάμου: Ζητούσε το χέρι της επί 1 χρόνο χωρίς να το ξέρει! (ΒΙΝΤΕΟ)

10.03.2015 | 07:18
Η καλύτερη πρόταση γάμου: Ζητούσε το χέρι της επί 1 χρόνο χωρίς να το ξέρει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η μεγάλη στιγμή ήρθε σε οικογενειακές διακοπές στην Αρούμπα μέσα από ένα βίντεο που ετοίμασε ο Dean Smith και αποκάλυπτε ότι ζητούσε το χέρι της φίλης του Jennifer Kessel επί 365 ημέρες εν αγνοία της!

“Σε αυτό το σημείο θα έχεις καταλάβει πως το δώρο γενεθλίων σου είναι σε μορφή βίντεο” εμφανίζεται να λέει στην αρχή ο Dean και σταματά σε εικόνες από τα περσινά της γενέθλια.

“Ήθελα να φτιάξω αυτό το βίντεο για να σου πω ότι σήμερα είναι η μέρα που αποφάσισα ότι θέλω να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί σου”.

Εξηγεί μάλιστα ότι ήθελε να βρει έναν τρόπο να της κάνει πρόταση γάμου που να της δείχνει πόσο πολύ την αγαπά και πόσο το σκεφτόταν κυριολεκτικά κάθε στιγμή κάθε ημέρας.

Αποφάσισε έτσι να της κάνει πρόταση γάμου κάθε ημέρα επί έναν χρόνο με ένα διαφορετικό μήνυμα και στο βίντεο της έδειξε τις 365 απόπειρες.

Στο τέλος του βίντεο είναι η πρόταση γάμου της προηγούμενης μέρας και ο Dean της ζητά να γυρίσει πίσω της όπου βρίσκεται ο ίδιος έτοιμος να της ζητήσει για μια ακόμα φορά να γίνει γυναίκα του.

Συγκινημένη σταμάτησε για να σκουπίσει τα δάκρυά της μέχρι να τον συναντήσει. Έπεσε στο ένα γόνατο και φυσικά η απάντηση δεν ήταν άλλη από το ναι.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version