Πέμπτη, 1 Αυγ.
27oC Αθήνα

H Madonna κατέρρευσε στη σκηνή τιμώντας τον David Bowie (ΒΙΝΤΕΟ)

H Madonna κατέρρευσε στη σκηνή τιμώντας τον David Bowie (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο θάνατος του David Bowie λύγισε τη βασίλισσα της ποπ. Αποτίοντας φόρο τιμής στον θρύλο της μουσικής, η Madonna κατέρρευσε στη σκηνή.
 

Μιλώντας για τον 69χρονο μουσικό, η Madonna είπε στον κατάμεστο από θαυμαστές της συναυλιακό χώρο στο Χιούστον ότι συγκλονίστηκε από την είδηση του θανάτου του. Οι φωτογραφίες του άρχισαν να προβάλουν στο τεράστιο video wall πίσω της. Επέλεξε να τραγουδήσει το “Rebel Rebel” του David Bowie για να τιμήσει τη μνήμη του, σκορπίζοντας ενθουσιασμό στο κοινό. Εμφανώς συναισθηματικά φορτισμένη, με την ολοκλήρωση του τραγουδιού, έπεσε στη σκηνή. Οι στίχοι του ήταν από τους πιο οδυνηρούς του μουσικού και “υπηρέτησαν” τον στόχο του τέλειου φόρου τιμής σε ένα είδωλο. “Rebel Rebel έσκισες το φόρεμά σου. Rebel Rebel το πρόσωπό σου είναι χάλια. Rebel Rebel πώς θα μπορούσαν να ξέρουν; Καυτή πόρνη σε αγαπώ τόσο!”.

Από την ημέρα του θανάτου του, η 57χρονη τραγουδίστρια είχε αποτίσει φόρο τιμής στον David Bowie στο Twitter. “Τόσο τυχερή που σε γνώρισα!!! Hot Tramp I love you So!” ήταν το πρώτο μήνυμα που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό. Ξαναχτύπησε με μεγαλύτερο ποστ στο Facebook. “Είμαι συντετριμμένη. Ο David Bowie άλλαξε την πορεία της ζωής μου για πάντα. Ποτέ δεν ένιωσα ότι ταίριαζα στο Michigan όσο μεγάλωνα. Αισθανόμουν εκκεντρική ή τέρας. Πήγα να τον δω σε μια συναυλία στο Cobo Arena στο Detroit. Είχα ήδη πολλούς από τους δίσκους του και με είχε εμπνεύσει με το πώς έπαιζε με τη σύγχυση των δύο φύλων. Ήταν τόσο αρσενικός και θηλυκός. Αστείος και σοβαρός. Έξυπνος και σοφός. Οι στίχοι του ήταν πνευματώδης ειρωνικοί και μυστήριοι. Τον βρήκα τόσο καινοτόμο. Μοναδικό και προκλητικό. Μια πραγματική ιδιοφυΐα. Σε ευχαριστώ David Bowie. Σου χρωστάω πολλά. Θα λείψεις στον κόσμο”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε