Site icon NewsIT

Happy Birthday! Το πάρτι των Ομπάμα για τα 50α γενέθλια της Μισέλ (VIDEO)

20.01.2014 | 07:56
Happy Birthday! Το πάρτι των Ομπάμα για τα 50α γενέθλια της Μισέλ (VIDEO)

Οι καλεσμένοι ειδοποιήθηκαν να είναι έτοιμοι για χορό και ξεφάντωμα. Η Beyonce και ο John Legend ανέλαβαν το τραγούδι και το πάρτι στο Λευκό Οίκο για τα 50α γενέθλια της Μισέλ Ομπάμα τελείωσε στις 02:00 τα ξημερώματα!

Το πάρτι έγινε το περασμένο Σάββατο και καλεσμένοι, εκτός από στενούς φίλους και αγαπημένα πρόσωπα της Πρώτης Κυρίας, ήταν μεταξύ άλλων η Τζένιφερ Χάτσον, ο Σάουελ Τζάκσον, ο Μάτζικ Τζόνσον, η Γκλάντις Νάιτ, ο Στίβι Γουόντερ και πολλοί πολλοί άλλοι.

Σύμφωνα με το CNN το πάρτι των γενεθλίων κράτησε μέχρι τις 2 το πρωί

“Ήταν μια απίστευτη γιορτή”, δήλωσε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN η πολιτική αναλύτρια Ντόνα Μπραζίλ, η οποία είχε προσκληθεί στον Λευκό Οίκο.
“Υπήρχαν παιδικοί φίλοι της, άνθρωποι της προεδρίας. Τραγούδησε η Μπιγιονσέ και ο Τζον Λέτζεντ της τραγούδησε το Happy Birthday”, πρόσθεσε η Μπραζίλ η οποία διατηρεί στενούς δεσμούς με το Δημοκρατικό κόμμα και ήταν στο επιτελείο του Αλ Γκορ όταν διεκδικούσε την προεδρία των ΗΠΑ, το 2000.

Ο Λευκός Οίκος δεν έδωσε στη δημοσιότητα πολλές λεπτομέρειες για τη γιορτή, ωστόσο η Μπραζίλ σημείωσε ότι η πιο συγκινητική ομιλία για την Μισέλ ήταν αυτή του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα ο οποίος μίλησε για τη γυναίκα που γνώρισε και ερωτεύτηκε.

Η Μισέλ Ομπάμα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους Αμερικανούς, με τη δημοτικότητά της να αγγίζει το 65%, δηλαδή 20 μονάδες περισσότερες από εκείνην του συζύγου της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μέσα στον Λευκό Οίκο! Οι πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες του Ομπάμα και όχι μόνο…

Γιατί είπε μέλι καλικιμάκα ο Ομπάμα;;;

Φουντώνει η φημολογία για διαζύγιο του αμερικανού προέδρου

Ομπάμα: Στη Χαβάη με σύζυγο, κόρες και πεθερά!

Ομπάμα: Δεν ανησυχώ που οι κόρες μου βγαίνουν ραντεβού

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version